2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Dzięki wszystkim za nudę. Zwłaszcza Justi, że dzielnie się ze mną i Slavem nudziła w Krnovie w poniedziałek, ale za to m.in. na balkonie Zamku, oraz Slavoyowi za uratowanie humorów znalezieniem fajnego noclegu w momencie, gdy staliśmy przed wizją zabulenia 2160 kcs w hotelu w rynku
Paskowi klinowemu, ze tylko się zerwał, a nie wkręcił w jakieś istotne elementy, które mogły się skończyć remontem silnika
Współwaginom (no bo przecież nie członkom) z zespołu Anal Sisters za wyrafinowane pozycje taneczne
Małejżonce za tekst : "Przecież Maciek grzeczny był - nikomu pyty w usta nie wsadzał"
Piotremu za pieprzenie naprzeciwko (niestety nie ma na filmie) - tak po za tematem - udaje teraz się Wam z Baśką jakoś to załatwić?
Buremu Kocurowi za to, że Bury Wilk miał pretensje o pytania "czy ktoś zapiął już Burego???"
Ironowi za tekst: "między tym zlotem, a zlotem w Wieżycy jest jedna, zasadnicza różnica: byliśmy 10 LAT MŁODSI"oraz za bezskuteczne, acz nieustanne próby zainicjowania kompleksów w zlotowiczach tekstami o starości, siwości, czy też grubości.
Komuś (nie pamiętam, kto to był) za tekst "ta to dzisiaj wzięcia nie ma" - chodziło o piwo, ale machnął ręką w kierunku Justi, co spowodowało 3 sekundową konsternację przy stoliku
Markowi33 za "syndrom siekiery w plecach".
No i oczywista oczywistość - Organizatorom za organizację
Można by tak pisać i pisać - czekam na kolejny zlot, a co do minizlotu proponujemy w Sulejowie - Justi namierzyła nam na nocleg fajny ośrodek, pasujący do naszych celów - o wdzięcznej nazwie DRESSOComment
-
Acha - zapomniałam dodać - Pendi zostaje dodany do ignorowanych za olanie Zlotu dla Brackiej Jesieni, o!Comment
-
Trudno, co robić...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Można by tak pisać i pisać - czekam na kolejny zlot, a co do minizlotu proponujemy w Sulejowie - Justi namierzyła nam na nocleg fajny ośrodek, pasujący do naszych celów - o wdzięcznej nazwie DRESSOPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Jak to kiedy - Armagedon
Zwłaszcza te dyskoteki są kuszące - w końcu nazwa zobowiazujebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2012-09-14, 07:35.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Wamacniacz i DVD wziąłem ja, kolumny Slavoy.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
...a co do minizlotu proponujemy w Sulejowie - Justi namierzyła nam na nocleg fajny ośrodek, pasujący do naszych celów - o wdzięcznej nazwie DRESSOComment
-
W końcu znalazłem chwilkę i przewaliłem foty
oto lina :
miłego oglądaniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
W końcu znalazłem chwilkę i przewaliłem foty
oto lina :
miłego oglądaniaComment
-
sprawdziłem u mnie z podanego linka się otwiera
(opera)Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment