Tyle, że Obora ma wszystkiego 10 domków kempingowych (teoretycznie) czteroosobowych. Łazienki są "ogólnodostępne"...
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Czyli w sam raz na pół-zlot.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziA może Cieszyn i Bracki.
Comment
-
-
Akurat Cieszyn i Brackie to wcale nie jest zły pomysł. Miasto i okolice są super, piwo z beczki bardzo dobre."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTyle, że Obora ma wszystkiego 10 domków kempingowych (teoretycznie) czteroosobowych. Łazienki są "ogólnodostępne"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak Obora nie pasuje, to może 3 albo 4 Obory? To znaczy - Obory koło Konstancina.
Chociaż pomysł niezły, zamiast kierowników domków byliby po prostu oborowi .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurde. Dwadzieścia kilosów. Na rowerze "wte" to może i dałbym radę, ale "wewte" już na pewno nie...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziMiałem sen o Miłosławiu...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtasz Wyświetlenie odpowiedziNie wiem kiedy (...)
Comment
-
Comment