Hm, opcja roweru się mi rozwiewa. Może to i dobrze...
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Straszna nędza z tymi browarami w Polsce. Wszędzie już było, albo nie ma po co jechać.
Już wiem, jedźmy gdzieś, gdzie się nas nikt nie spodziewa. Np. do Bełchatowa.
Comment
-
-
W Bełchatowie leją Noteckie, więc byłaby to niejako powtórka
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW Bełchatowie leją Noteckie, więc byłaby to niejako powtórka
Comment
-
-
Można powtórzyć Zawiercie, tym razem jako PINTĘ. Można to przecież potraktować jako nowy browar. A że Pinta to najlepszy i najciekawszy browar w Polsce (co tam, że bez własnej siedziby), to chyba bezdyskusyjne. Zawiercie zresztą teraz też warzy ciekawe piwa. A pojawiająca się propozycja Miłosławia - ja popieram ze względów logistycznych - autostrada do Torunia znacznie przyspieszy dojazd (to taki mały mój partykularny interes...).Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Rychu, ty jeszcze raz spójrz na mapę, gdzie jest Miłosław Oczywiście przez Toruń też można, ale po co?
A gdyby to miał byc tam zlot, to jako biwak najwałściwsze wydają się okolice Powidza i Skorzęcina - są jeziora, lasy, to i osrodków zapewn enei brakuje. Tyle, że to troszkę daleko od samego Miłosławia, koło 50 km. Jak nie tam, to Kórnik - Zaniemyśl.Last edited by Pendragon; 2011-12-01, 13:15.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...)Oczywiście przez Toruń też można, ale po co?
Ps. Do Grudziądza zgoda, ale nie dalej.Last edited by abernacka; 2011-12-01, 13:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAby przejechać się nową autostradą
Ps. Do Grudziądza zgoda, ale nie dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRychu, ty jeszcze raz spójrz na mapę, gdzie jest Miłosław Oczywiście przez Toruń też można, ale po co?
A gdyby to miał byc tam zlot, to jako biwak najwałściwsze wydają się okolice Powidza i Skorzęcina - są jeziora, lasy, to i osrodków zapewn enei brakuje. Tyle, że to troszkę daleko od samego Miłosławia, koło 50 km. Jak nie tam, to Kórnik - Zaniemyśl.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAby przejechać się nową autostradą
Ps. Do Grudziądza zgoda, ale nie dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJak się chce przejechać, to teraz, szybko, póki jeszcze jest darmowaMM961
4:-)
Comment
-
-
Nic się nie bój, plan będzie, gdy będzie znane miejsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNic się nie bój, plan będzie, gdy będzie znane miejsce
Comment
-
Comment