Ostatni zlot chyba był za krótki, że tak wcześnie się tyle osób gorączkuje, gdzie będzie następny
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Ja jestem za Fortuną - piękny, zabytkowy, poniemiecki browar - już widziałem, więc wiem co piszę.
Ale wiem, że załatwienie tam zwiedzania, będzie trudne, już nie mówiąc o tym, że raczej nie ma co liczyć na przyjęcie takie jak w Kormoranie.
No chyba, że przez te parę lat coś się zmieniło...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo chyba, że przez te parę lat coś się zmieniło...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTo weź ze sobą końcówki, przepnij i polewaj. Albo w zwykłym kegu przywieź. Ja tak zrobiłem. Tylko liczył bym na coś wyjątkowego i nie mam na myśli "wyjątkowo udanego pilsa"
We wrześniu spożywa się to, co fermentuje latem, czyli pszenice, belgi i brytyjskie, dlatego wspomniałem o urozmaiceniu wyboru piwa.
Comment
-
-
Skoro już obstawiamy (ktoś przyjmuje zakłady?):
1. Grybów
2. Wólka Kosowska
3. Łomża i "podłomżyńskie pasieki"
Comment
-
-
W sumie Racibórz nie byłby taki głupi w końcu bliskoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja powiem tyle, że blisko to będzie Gościszewo za dwa lata.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Witnica nie jest zła, byłem w czerwcu . Daliby nam KEG-a jagodowego, po ciemaku nikt by się nie kapnął...
Okolica turystycznie przyjazna, do getrenków w Enerde bym se śmignął, międzylądowanie restauracyjne zrobił (Bydgoszcz/Poznań), w zasadzie to idę się już pakować .
Comment
-
-
Ja nie lubię blisko więc nie bedę kibicował Raciborzowi
Z Polski to odpowiadałoby mi:
1. Miłosław - mało poznane okolice, i w końcu bym może napił się piwa z Brovarii.
2. Witnica - gdyby ośrodek był w otulinie Parku Narodowego Ujścia Warty to mogłoby być naprawdę turystycznie ciekawie. do tego z Kostrzyna jeżdzą pociągi do Berlina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW sumie Racibórz nie byłby taki głupi w końcu blisko
blisko jest, więc mógłbym się w końcu znowu zjawić,
mógłby to też być pierwszy zlot polsko-zagramaniczny - rozbić się gdzieś pomiędzy
Raciborzem a Rohovem (piwo z Rohana pyszne, a i Avar blisko)!NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Chciałem przypomnieć, że w przypadku Raciborza padły już na forum (jakieś pół roku temu?) nawet propozycje konkretnych dwóch ośrodków z dogodnym dojazdem kolejowym. nazw i linków już nie pamiętam, ale chodziło o 2 ośrodki w okolicach Nędzy, na trasie Rybnik - Racibórz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziW sumie Racibórz nie byłby taki głupi w końcu blisko
Dlatego ja głosuję za Witnicą ze względu na możliwość wycieczki zagramanicznej, no i wystarczająco daleko jestAlbo chociaż Grybów.
Oczywiście jak będzie Racibórz, to też przyjadę, najwyżej jakoś naokoło to załatwimy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... najwyżej jakoś naokoło to załatwimyTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment