Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
To bedzie już po Euro - to będzie nowy piękny kraj z autostradami i TGV / Pendolino i w ogóle
A ja widzę jeszcze inne godziny: 6:23 - 15:19. Można też w Katowicach przesiąść się do busa.
Wtedy jazda od 5:58 do 14:25.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zawsze pozostaje jeszcze samolot. Z Gdańska do Katowic lot trwa raptem 90 minut.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZawsze pozostaje jeszcze samolot. Z Gdańska do Katowic lot trwa raptem 90 minut.
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi(nie wiem, jak długo jedzie się z centrum na lotnisko)Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Rychu, tu nie chodzi o to ile ty jedziesz na Rębiechowo, tylko ile czasu zajmuje przejazd z Pyrzowic do Raciborza
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRychu, tu nie chodzi o to ile ty jedziesz na Rębiechowo, tylko ile czasu zajmuje przejazd z Pyrzowic do RaciborzaLast edited by Rycho_128; 2012-02-28, 11:51.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Full luz, damas y caballeros!
Nieważne (ze strony logistyczno-dojazdowej), jaki browar będzie miał zaszczyt nas gościć, ważne, gdzie ARTministrant zakąpinuje nocleg...
Może kuleżeństwo otrzaskane okolicznie coś podsunie, bo www.stodoly.pl może być przydrogawy, a do www.pod-zaglami.pl ja się trochę boję...
Comment
-
-
Może być to: http://www.braxton.info.pl/strona_glowna.php?id=brax1.Plusy to dobry dojazd PR(jak jeszcze coś będzie jeżdzić) i fajne domki + basen.mb WOS
Comment
-
-
No właśnie miąłem pisać, że propozycje już kiedyś padły. Były chyba nawet dwie, ale nie mogę tego teraz znaleźć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie miąłem pisać, że propozycje już kiedyś padły. Były chyba nawet dwie, ale nie mogę tego teraz znaleźć.mb WOS
Comment
-
-
Chyba tak, pamiętam że były tam wesela...
Ale tam jest za mało miejsca. Tylko 7 domków po 6 osób.
A wokół Jeziora Rybnickiego są tylko te Stodoły?Last edited by Pendragon; 2012-02-28, 12:37.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment