Ja mimo wszystko planuję podróż autem, może nawet wyjadę wcześniej, żeby pozwiedzać pobliskie czeskie browary, albo po zlocie tam pojadę. Odległy termin, nie mam na razie skonkretyzowanych w tym względzie planów.
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Jeżeli nie uda mi się zwiedzić i zdegustować browarów restauracyjnych w Cieszynie i Bielsku-Białej w czasie lipcowego wypadu w Beskidy, to planuję wyjazd na Zlot połączyć z "zawinięciem" do nich. Po drodze jeszcze może Pivovaria albo Czenstochovia...?
Comment
-
-
A ten zlot jest, czy może odwołany, bo w ogóle nawet nie wiadomo gdzie... Wieki całe się tu nikt nie odzywał Normalnie to już o tej porze roku listy były i domki poprzydzielane i takie tam, a teraz co?Last edited by Rycho_128; 2012-06-03, 20:45.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Dziś miałem sen o zlocie. Nie wiadomo gdzie on był. Było ze 2 setki ludzi, prawie nikogo nie rozpoznawałem, ale po pierwszej nocy 2/3 się zmyło. Dziwne takie...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Póki co szukamy ciągle ośrodka, w coraz dalszych okolicach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPóki co szukamy ciągle ośrodka, w coraz dalszych okolicach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziś miałem sen o zlocie. Nie wiadomo gdzie on był. Było ze 2 setki ludzi, prawie nikogo nie rozpoznawałem, ale po pierwszej nocy 2/3 się zmyło. Dziwne takie...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziByle były ławki i gniazdko z prądem do podłączenia schładzarki. Jak nie będzie browaru przemysłowego w okolicy, to przywiozę spakowany mój domowy. Oprowadzę uczestników zlotu i będzie zaliczone zwiedzanie, a nawet rozmowa z głównym piwowarem i będzie można sobie z nim zrobić zdjęcie.
Comment
-
-
Idę sobie wioską i widzę Art'a więc wywnioskowałem, że sprawa przesądzona. No chyba, że tylko rekonesans robił. W każdym bądź razie było by fajnie jak by w Pietrowicach był zlot do Raciborza blisko, a do Czech jeszcze bliżej
Comment
-
Comment