Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
-
A co do dojazdu przez czeską stronę, to można sobie trochę skrócić drogę autobusem 806. Tyle że z dworca kolejowego trzeba dotrzeć na autobusowy lub nieco bliższy przystanek "U stadionů". Stamtąd o 10:34, 13:45 i 14:49 są kursy do granicy. Zawsze to te 2,5 km mniej w nogach. A gdy skorzysta się z któregoś z autobusów między oddalonymi dworcami (praktycznie wszystkie linie), to jeszcze więcej.
Jest też inny wariant - na dworcu kolejowym wsiadamy w autobus 805 lub 822 i jedziemy do pzystanku "Chomýž, samoobsluha", tam kawałeczek wzdłoż granicznej rzeczki, mostek , zawracamy, skrecamy w lewo i jesteśmy na drodze do Pietrowic. Wychodzi jakieś 5 km marszu na kamping, a gdyby przejść przez rzeczkę tuż obok przystanku, to nawet niewiele więcej niż 4. Na piechotę z dworca kolejowego na zlot jest około 6 km.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Faktycznie, tam jest straszna 'lipa" z dojazdem, dobrze, że to już będzie rok szkolny, bo w wakacje prawie nic nie jeździ.
Trochę nie widzę marszu z kegami/skrzynkami z Czech na zlot - to mimo wszystko 6-8km. Możemy spróbować "wyczarterować" autobus z PKS'u tylko trzeba by się zjechać do Głubczyc w jednym czasie. No chyba, że osoby które przyjadą samochodami będę kursować i zwozić pozostałych.
Comment
-
-
Czyli są tylko te kursy PKS i nie mam co dalej szukać busów?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leszcz007 Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie, tam jest straszna 'lipa" z dojazdem, dobrze, że to już będzie rok szkolny, bo w wakacje prawie nic nie jeździ.
Trochę nie widzę marszu z kegami/skrzynkami z Czech na zlot - to mimo wszystko 6-8km. Możemy spróbować "wyczarterować" autobus z PKS'u tylko trzeba by się zjechać do Głubczyc w jednym czasie. No chyba, że osoby które przyjadą samochodami będę kursować i zwozić pozostałych.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli są tylko te kursy PKS i nie mam co dalej szukać busów?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMoże iron.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
To ja podwiozę siebiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Narcyz!
Comment
-
-
A może nawet pedał skoro autoerotyzm to homobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A nie prościej, zamiast 100kę ludzi podwozić, przybliżyć ten zlot?
Mistrz Kobuszewski to dobrze tłumaczy (od 1 min.).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Żeby dostąpić komfortu podwożenia, trzeba se najpierw kulas przetrącić (kto wie, ten wie, a kto nie wie, niech dadka spyta ) i stosowne zaświadczenia lekarskie przedstawić.
No, chyba, że ktoś zadeklaruje się jako homoseksualista (tzw. kaming-ałt), to wtedy podwozi iron .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leszcz007 Wyświetlenie odpowiedziZ tego co wiem nie ma tam innych przewoźników, będę tam w piątek i popytam - może ktoś będzie chciał dorobić wożąc ludzi.
Comment
-
Comment