Może byłoby prościej znaleźć jakiś telebim-bom w okolicy i pod niego podciągnąć ognisko...? Z roll-barem, oczywizda...
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Zakładam, że nie będę w stanie
Comment
-
-
A ponoć Fidów nie będzie na Zlocie..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA ponoć Fidów nie będzie na Zlocie...
Comment
-
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Zaklepałem miejsce przez sklep jakiś tydzień temu, tylko nie zaklepałem sobie domku. Niestety do dziś dwie osoby które chciałby by pojechać i mogły by mnie zabrać nie są w stanie się zdeklarować. Być może jutro będę coś wiedział... ale na razie nie zamierzam płacić niemałych pieniędzy nie wiedząc na pewno, czy będę miał czym dojechać na ten zlot. Piechotą przecież nie dojdę!
I pomyśleć, że kiedyś podstawowym środkiem transportu na zloty były pociągi i ew. autobusy. A teraz jeśli ktoś nie ma samochodu, to się piwa nie napije.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziI pomyśleć, że kiedyś podstawowym środkiem transportu na zloty były pociągi i ew. autobusy. A teraz jeśli ktoś nie ma samochodu, to się piwa nie napije.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziZaklepałem miejsce przez sklep jakiś tydzień temu, tylko nie zaklepałem sobie domku. Niestety do dziś dwie osoby które chciałby by pojechać i mogły by mnie zabrać nie są w stanie się zdeklarować. Być może jutro będę coś wiedział... ale na razie nie zamierzam płacić niemałych pieniędzy nie wiedząc na pewno, czy będę miał czym dojechać na ten zlot. Piechotą przecież nie dojdę!
I pomyśleć, że kiedyś podstawowym środkiem transportu na zloty były pociągi i ew. autobusy. A teraz jeśli ktoś nie ma samochodu, to się piwa nie napije.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNiestety te miejsca są już bezkoszulkowozlotowe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHura!!! Będą toplesy! NARESZCIE...
Comment
-
-
Ja na pewno należę do tych paru osóbZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment