Zaklepałem miejsce przez sklep jakiś tydzień temu, tylko nie zaklepałem sobie domku. Niestety do dziś dwie osoby które chciałby by pojechać i mogły by mnie zabrać nie są w stanie się zdeklarować. Być może jutro będę coś wiedział... ale na razie nie zamierzam płacić niemałych pieniędzy nie wiedząc na pewno, czy będę miał czym dojechać na ten zlot. Piechotą przecież nie dojdę!
I pomyśleć, że kiedyś podstawowym środkiem transportu na zloty były pociągi i ew. autobusy. A teraz jeśli ktoś nie ma samochodu, to się piwa nie napije.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
I pomyśleć, że kiedyś podstawowym środkiem transportu na zloty były pociągi i ew. autobusy. A teraz jeśli ktoś nie ma samochodu, to się piwa nie napije.
A to już pociągów i autobusów nie ma? Co to za problem dojechać do Opola bądź Kędzierzyna pociągiem, stamtąd autobusem do Głubczyc i kolejnym do Pietrowic? Albo zgadać się z kimś jadącym na zlot samochodem i zabrać się wspólnie z Głubczyc?
Zaklepałem miejsce przez sklep jakiś tydzień temu, tylko nie zaklepałem sobie domku. Niestety do dziś dwie osoby które chciałby by pojechać i mogły by mnie zabrać nie są w stanie się zdeklarować. Być może jutro będę coś wiedział... ale na razie nie zamierzam płacić niemałych pieniędzy nie wiedząc na pewno, czy będę miał czym dojechać na ten zlot. Piechotą przecież nie dojdę!
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Ponieważ iż albowiem onegdaj na ostatnim Zlocie Art zaraźliwie szerzył swoje zainteresowanie zorganizowaniem następnego Złotu przez dowolnego chętnego zlotowicza, to pojawiła się koncepcyja Zlotu u braci Czechów. Niniejszym informuję, że koncepcyja ta ma spore szanse na realizację. Znaczy...
Comment