Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTen (za przeproszeniem ) człon "maco" to od "macania".
Docent, nie wiem, czy przyjadę z filmem, gdyż ponieważ:
1. nie wiem, czy zdołam go zmontować, a ambicje mam wysokie i głowę pełną pomysłów.
2. w filmie znajdą się sceny, na których rozpowszechnianie, choćby w wąskim groniu... tfu... gronie, muszą wyrazić zgodę ich uczestnicy, nawet jeśli ich nie pamiętają, czy raczej zwłaszcza, jeśli ich nie pamiętają
Zresztą jaki nieodpowiedzialny wariat weźmie laptoka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTak jest. Za prawidłowe odszyfrowanie masz u mnie piwo, dowolne z beczkowych na zlocie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
Docent, nie wiem, czy przyjadę z filmem, gdyż ponieważ:
1. nie wiem, czy zdołam go zmontować, a ambicje mam wysokie i głowę pełną pomysłów.
2. w filmie znajdą się sceny, na których rozpowszechnianie, choćby w wąskim groniu... tfu... gronie, muszą wyrazić zgodę ich uczestnicy, nawet jeśli ich nie pamiętają, czy raczej zwłaszcza, jeśli ich nie pamiętają
Zresztą jaki nieodpowiedzialny wariat weźmie laptoka?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDobry aktor nie musi się rżnąć, żeby było widać rżnięcie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi....
Zresztą jaki nieodpowiedzialny wariat weźmie laptoka?
Comment
-
-
Duża scena może być zagrożona - ktoś wie z jakim biurem podróży pojechał na wczasy Fuliano (ma transportować nagłośnienie) - dziś napisano, że upadło warszawskie biuro podróży Filiz Tours - czyżbyśmy Docencie wykrakali to 25 sierpnia na premierze AleBrowaruLast edited by iron; 2012-09-04, 14:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziDuża scena może być zagrożona - ktoś wie z jakim biurem podróży pojechał na wczasy Fuliano (ma transportować nagłośnienie) - dziś napisano, że upadło warszawskie biuro podróży Filiz Tours - czyżbyśmy Docencie wykrakali to 25 sierpnia na premierze AleBrowaruPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Wy w sumie jesteście bardziej zainteresowani, bo macie z Fuliano jechać jako dodatek do sprzętu grającegobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJa nie wiem ale będę miał pewnie projektor, przecież Orły Fornalika mamy oglądaćMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimają transmitować?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimają transmitować?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Śmiech na sali.
Ale są ważniejsze sprawy. Jeśli ktoś ma pożyczyć poniższe kawałki w formacie mp3, proszę o kontakt na PW:
- Sound of Silence (Simon and Garfunkel)
- Jest taki samotny dom (Budka Suflera)
- Szatan (Kury)
- Boys, boys, boys (nie pamiętam imienia, ale miała duże cycki)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziŚmiech na sali.
Ale są ważniejsze sprawy. Jeśli ktoś ma pożyczyć poniższe kawałki w formacie mp3, proszę o kontakt na PW:Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment