Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziTam jeszcze nie byłem, mam kilka Brackich to zobie zlotujeMM961
4:-)
Comment
-
-
No i po Zlocie.
Poza organizatorom, współbiesiadnikom i współsypiaczom przede wszystkim chciałem podziękować Żonie-Taxi i ahumbowozowi.
Za co?
Żonie-taxi za to, że z niekontrolowanego poślizgu na autostradzie przy szybkości 130 km/h nie dopuściła do dachowania i zatrzymała ahumbowóz na barierce.
Ahumbowozowi, że pomimo braku kloszy z lewej swojej strony i praktycznie całym poobijaniu i sprawnym tylko obu drzwiom z lewej strony. dowiózł nas na zlot pokonując w takim stanie ok. 300 km i dowiózł nas z powrotem do domu.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Maciek był pierwszy ale to nic, kontynuujmy.
Generalnie trzeba zacząć od podziękowań.
Po kolei (nie chronologicznie, nie alfabetycznie):
Centonowi - bo wydmuchał przed wyjazdem 1,7
Gwiazdeczce - po sparzyła dwa wory
Pieci - okazał hart ducha z poparzoną stopą
Brulionowi - za wyjątkowo brawurową akcją gaszenia TONY słomy miską wody (szacun człowieku)
Żą - za mandolinę czy tam inne brzdąkanie
Leszczowi - za wypierdziste ( w sensie bardzo smaczne) witki
Promilowi - wiadomo, jarało się w ch..j
Hanysom - nie, hanysom nie będę dziękował, nie ma za co
Justi - jak to piszę to pewnie jeszcze grzmoci przy ognisku
Ajronowi - wiadomo, świństwa i tym podobne
Jerzemu - poważne sportowe rozmowy
Fteo - spektakularna akcja zapoznawcza nowych forumowiczów
Generalnie było w pytę, jeśli kogoś pominąłem to przepraszam i zamysłem mym nie było to.
Do zobaczenia a rok.
P.S. No i ART w kostiumie "superhiroł", jeszcze mam wizję przed oczami jak biegasz z płonącym płaszczem który Cię oblepia ;D"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Witam
no to czasz na małe podsumowanie,
co do mojego 1,7 to alkomat kolegi mnie oszukał. Pewnie ustnik polał alkoholem przed moim dmuchaniem. po 3 godzinach na policyjnym alkomacie miałem 0,00, a takiego mega spalania to nikt nie ma
Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za wielką nudę na zlocie ,pyszne piwka, dyskusje po świt itd
Jak się ogarnę może jeszcze coś napiszę.
Fotki wkrótce.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
To i ja
Na początek napisze to czego nie zdążyłem przed wyjazdem - rozwiązanie konkursu "Polski Piwo".
Odpowiedź na pytanie pierwsze - "Piwo" w ww. zwrocie oznacza piwo a "Polski" oznacza Polskę.
Odpowiedź na drugie pytanie - wg zapoznanej knajpy piwo to podawane jest z sokiem malinowym.
Najlepiej i najszybciej odpowiedziała Justi i to ona komisyjnie dostała na zlocie "kwaśne" piwo
Życzymy dużych upałów - wg niektórych źródeł bez tego składnika tego piwa nie da się wypić
Dotarliśmy do domu dzięki uprzejmości Brulionowi Teleportacja trwała jakieś 5 minut - nawet nie było kiedy piwa się napić
Dzięki wszystkim za bycie i za uśmiechnięte mordki. Do zobaczenia za rok
Comment
-
-
W takim razie i moja lista podziękowań
Te należą się Brlionowi -za dostarczenie nas do Wrocławia - szybko i w jednym kawałku oraz za znoszenie na tylnej kanapie samochodu rozbrykanego Piotry;
Woosie -za umożliwienie wycieczki do Czech, a Marusi i Slavoyowi za przechowanie naszych rzeczy w trakcie wycieczki i za współtowarzyszenie na tejże, co skutkuje do dziś niesamowitym nastrojem u Piotryego A jak Piotry ma dobry nastrój, to i ja mam
Pani z knajpki w Czechach -za podarowanie szklaneczki od Feniksa.
Wszystkim za, jak zwykle, dobrą zabawę i NUUUUUDĘ!!Last edited by Basik; 2012-09-10, 12:26.
Comment
-
-
To tera ja
Dotarliśmy wczoraj, ale dopiero dziś jestem online. Było... mocno. Straż, policja, kwasy, majonez, łoj... znaczy, tak ujmując w jednym słowie - nuuuuda
Wielkie dzięki wszystkim, a w szczególności: Centonowi za transport na i z, Artom za organizejszyn, wymiennikom piwa za wymiany piwa, Masonowi za potężną dawkę mocy w formie kwasu, Jacksonowi i Brulionowi za turlanie , etc, etc, etc
To gdzie za rok?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziTo tera ja
To gdzie za rok?
Podobno okolice Fortunymb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziBrulionowi - za wyjątkowo brawurową akcją gaszenia TONY słomy miską wody (szacun człowieku)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziDla porządku, bo na przyszłych zlotach gaszenie bel słomy może okazać się nową świecką tradycją - okrągła bela słomy waży ok. 200-300 kg, jedynie...mb WOS
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za te kilka dni, podczas których nie daliście mi pospać ani pojeść. Piwo i piwo, masssakra. Nudy tylko nie brakowało.
Doranom za do i wywiezienie z tego okropnego miejsca,
Jerzemu za chilliKawę, wreszcie coś nie chmielowego,
Ahumbie za kawówkę a Jasiowi_Piwoszowi za porterówkę,
Dzięki
No i organizatorom za chrzest, pyszny chrzest
W ogóle wszystkim dzieki
A następny zlot.... gdzieś daleko... Witnica, Pokrowka... coś się znajdzie...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment