2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
    Ja zapamiętałem!
    Tyle tylko, że po wygoglowaniu słowa "bangolo" wyskakuje mi miasto w Republice Wybrzeża Kości Słoniowej.
    wpisz bandżola, będzie git.
    MM961
    4:-)

Comment

• iron
      🍼🍼
      • 2002.08
      • 6771

A ja trafiłem na forum jako alkoholik i tak już zostało
      Jurandofilu - jakoś tak wyszło - obiecuję nadrobić "następną razą"

No dobra, czas już zakończyć ten haniebnie nieodwołany na czas zlot, także pora na podziękowania i podsumowania:
      -Artowi i Maggykowi za organizację tego spotkania zboczuchów
      -dresmobilowi za to, że dzielnie znosił trudy polskich dróg
      -Małejżonce, za to że jakos ze mną wytrzymała i za pilotowanie
      -Niedospanym i naprocentowanym Vanpurzowi i Jarkowi lat 12 za skuteczne podnoszenie ciśnienia kierowcy, co przyczyniało się do wzmożonej koncentracji
      -Leszczowi, za zapełnienie piątkowej posuchy przed podłączeniem beczek wspaniałymi piwami (ze wskazaniem na witki)
      -Fuliano za dowiezienie sprzętu na dużą scenę, sprzętowi, że działął i Slavoyowi za to, że dał się ponieść emocjom i rozwalił grajka już w piątek, dzięki czemu nadal możemy dążyć do 3 scen, bo na tym zlocie były tylko 2
      -Centonowi i Justi za poranne kawki, Centonowi za niedzielne 1,7
      -Browarowi Racibórz za zwiedzanie za dychę i za to, że odkryłem język migowy
      -Slavoyowi za zmysłowe pląsy, Dadkowi za to, że jest lekki i pocieszny, młodym choinkom, za to że były (chętne)
      - trzem oprychom, za to, że nie wrócili...
      -Członkiniom Anal sisters za brawurowe wykonanie "Czarnej mszy"
      -Piotremu za brawurowy wykład o "Dyferentnych monologach odciętych głów w zależności od położenia geograficznego"
      -Słuchaczom konsylio-wykładu, za to że nie zapłacili pejperwiu, dzięki czemu wykład był na poziomie podstawowym, co nie nadwyrężyło zbytnio (mam nadzieję) czci obiektu.
      -Obiektowi Doro za dzielne i godne znoszenie ignorancji i impertynencji prelegenta. Dodatkowe podziękowanie za regularne odsysanie śliny Docenta - mniej pluł
      -Maggykowi, Slavoyowi, Markowi33, Sergiowi i Docentowi, za terapię klubu AA, Docentowi najmniejsze, bo szybko spylił...

Pewnie jeszcze wielu nie wymieniłem, ale wszystkim dziękuję, że nie zmądrzeli.

Dwa PSy z ostatniej chwili:
      PS 1 Slavoyki jeszcze na zlocie - przenieśli zlot do Głubczyc, gdze usiłują naprawić automobil.
      PS2 Palec Vanpurza oparł się zlotowym bakteriom, choć rana lekka nie była - przecięty nerw - szkoda, że pani na pogotowiu głubczyckim tego nie zauważyła
      Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-09-11, 17:28.
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Promil03
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.10
        • 2833

Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/Promil0...ceRaciborz2012

Comment

• mark33
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.04
          • 3283

Moim okiem było spokojnie

Comment

• fuliano
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2010.07
            • 1835

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi
            Moim okiem było spokojnie
            Niestety, nie znaleziono strony.

Comment

• mark33
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.04
              • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi
              Niestety, nie znaleziono strony.
              U mnie działa ( dogłębnie sprawdzę co za cenzura nie puszcza takich ładnych zdjęć ) poprawione udostępnianie.
              Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2012-09-11, 18:21.

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
                Świetne zdjęcie mi cykłeś, jakbym wypił całe piwo zlotowe.

Marka zdjęcia też mi nie wchodzą.

Comment

• Mason
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2010.02
                  • 3280

Mi też link Marka nie działa, ale można klinkąć w link do galerii w podpisie i śmiga
                  JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• woosaa
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2005.07
                    • 1557

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
                    Mi też link Marka nie działa, ale można klinkąć w link do galerii w podpisie i śmiga
                    Zgadza się.
                    A co z tym autkiem slavoya?
                    mb WOS

Comment

• iron
                      🍼🍼
                      • 2002.08
                      • 6771

Mark - strasznie nieciekawe - znaczy grzeczne te zdjęcia

A z autkiem Slavoya - najpierw wysiadło wspomaganie kierownicy, a potem zaczęło gasnąć co parę kilometrów. Na wyjazd pojechał już bez jakiejś pompy czy cewki - czytaj ze znacznie zmniejszoną mocą. Tyle wiem.
                      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• docent
                        • 2002.10
                        • 5205

No dobra, namiastka tego co się działo wrzucona już na Picasę
                        Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                        Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                        Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• JAQBA
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.08
                          • 1352

Wielkie dzięki za nuuudę i wszelkie zuło wszystkim współpijcom. Maggykowi i Art'owi za organizację . Ciekawa jestem jakie służby zaangażujemy w przyszłym roku - pogotowie gazowe ? Już tęsknię do następnego spotkania - Wasze

Comment

• Mason
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼
                            • 2010.02
                            • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedzi
                            Ciekawa jestem jakie służby zaangażujemy w przyszłym roku - pogotowie gazowe ?
                            W jednym pokoju by się takie przydało
                            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• iron
                              🍼🍼
                              • 2002.08
                              • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                              No dobra, namiastka tego co się działo wrzucona już na Picasę
                              Resztę dawaj na PWsa dr Kutasie

Tak na wszelki wypadek - jak zwykle zezwalam na publikację wszelkich swoich zdjęć, gdyż jestem zdania, że jak ktoś się wstydzi/obawia/cokolwiek innego, to należy się kontrolować w trakcie imprezy, a nie później zakazywać publikowania dokumentacji zaistniałych faktów
                              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Justi
                                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                                • 2006.09
                                • 135

Pomimo różnych przeciwności losu udało mi się dzisiaj wrócić ze zlotu, chociaż bieganie do pociągu zdecydowanie nadwyrężyło moje siły...

Dziękuję wszystkim za fajne towarzystwo, wesołe rozmowy, wspólne picie, wspólne ogniska i za wszechobecną nudę i zuo.

A szczególnie dziękuję Artowi i Maggyk, że im się chce, Centonowi za jajecznicę na śniadanie, Vietnamom i Komarowi za wspólne zwiedzanie (chociaż do Ołomuńca już mi się nie udało dotrzeć...), Buremu i Gwieździe za piękny prezent, Promilowi, Silvianovi i Luklazowi za to, że znowu mnie wszystkie mięśnie bolą ze śmiechu, Leonie za wspominanie palenia szalików na stadionach , Slavoyowi i Marusi za pełną wrażeń wycieczkę do Czech i przymusowy nocleg tamże and last but not least Konsylium Medycznemu za to, że w tym roku nie ja byłam obiektem naukowym

Parę zdjęć: https://picasaweb.google.com/1021505...eat=directlink

I pamiętajcie - to nie droga jest za długa tylko autobus za krótki!

Co do auta Slavoya to rano w Głubczycach po tym jak ja wsiadłam w PKS do Opola oni byli u mechanika, coś tam zrobił i pojechali ale ostatnio meldowali się z Sulejowa, że znowu szukają noclegu... Ogólnie silnik się gotuje i trzeba robić przerwy co 20 km, nie działa wspomaganie kierownicy, nie mówiąc o problemie z pompą czy innym czymś tam na czym ja się kompletnie nie znam... Mam nadzieję, że dotrą do Pruszkowa przed piątkiem....
                                I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

Przetwarzanie...
                                X