Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
A ja trafiłem na forum jako alkoholik i tak już zostało
Jurandofilu - jakoś tak wyszło - obiecuję nadrobić "następną razą"
No dobra, czas już zakończyć ten haniebnie nieodwołany na czas zlot, także pora na podziękowania i podsumowania:
-Artowi i Maggykowi za organizację tego spotkania zboczuchów
-dresmobilowi za to, że dzielnie znosił trudy polskich dróg
-Małejżonce, za to że jakos ze mną wytrzymała i za pilotowanie
-Niedospanym i naprocentowanym Vanpurzowi i Jarkowi lat 12 za skuteczne podnoszenie ciśnienia kierowcy, co przyczyniało się do wzmożonej koncentracji
-Leszczowi, za zapełnienie piątkowej posuchy przed podłączeniem beczek wspaniałymi piwami (ze wskazaniem na witki)
-Fuliano za dowiezienie sprzętu na dużą scenę, sprzętowi, że działął i Slavoyowi za to, że dał się ponieść emocjom i rozwalił grajka już w piątek, dzięki czemu nadal możemy dążyć do 3 scen, bo na tym zlocie były tylko 2
-Centonowi i Justi za poranne kawki, Centonowi za niedzielne 1,7
-Browarowi Racibórz za zwiedzanie za dychę i za to, że odkryłem język migowy
-Slavoyowi za zmysłowe pląsy, Dadkowi za to, że jest lekki i pocieszny, młodym choinkom, za to że były (chętne)
- trzem oprychom, za to, że nie wrócili...
-Członkiniom Anal sisters za brawurowe wykonanie "Czarnej mszy"
-Piotremu za brawurowy wykład o "Dyferentnych monologach odciętych głów w zależności od położenia geograficznego"
-Słuchaczom konsylio-wykładu, za to że nie zapłacili pejperwiu, dzięki czemu wykład był na poziomie podstawowym, co nie nadwyrężyło zbytnio (mam nadzieję) czci obiektu.
-Obiektowi Doro za dzielne i godne znoszenie ignorancji i impertynencji prelegenta. Dodatkowe podziękowanie za regularne odsysanie śliny Docenta - mniej pluł
-Maggykowi, Slavoyowi, Markowi33, Sergiowi i Docentowi, za terapię klubu AA, Docentowi najmniejsze, bo szybko spylił...
Pewnie jeszcze wielu nie wymieniłem, ale wszystkim dziękuję, że nie zmądrzeli.
Dwa PSy z ostatniej chwili:
PS 1 Slavoyki jeszcze na zlocie - przenieśli zlot do Głubczyc, gdze usiłują naprawić automobil.
PS2 Palec Vanpurza oparł się zlotowym bakteriom, choć rana lekka nie była - przecięty nerw - szkoda, że pani na pogotowiu głubczyckim tego nie zauważyłaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2012-09-11, 17:28.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNiestety, nie znaleziono strony.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2012-09-11, 18:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
Marka zdjęcia też mi nie wchodzą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMi też link Marka nie działa, ale można klinkąć w link do galerii w podpisie i śmiga
A co z tym autkiem slavoya?mb WOS
Comment
-
-
Mark - strasznie nieciekawe - znaczy grzeczne te zdjęcia
A z autkiem Slavoya - najpierw wysiadło wspomaganie kierownicy, a potem zaczęło gasnąć co parę kilometrów. Na wyjazd pojechał już bez jakiejś pompy czy cewki - czytaj ze znacznie zmniejszoną mocą. Tyle wiem.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No dobra, namiastka tego co się działo wrzucona już na PicasęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziCiekawa jestem jakie służby zaangażujemy w przyszłym roku - pogotowie gazowe ?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, namiastka tego co się działo wrzucona już na Picasę
Tak na wszelki wypadek - jak zwykle zezwalam na publikację wszelkich swoich zdjęć, gdyż jestem zdania, że jak ktoś się wstydzi/obawia/cokolwiek innego, to należy się kontrolować w trakcie imprezy, a nie później zakazywać publikowania dokumentacji zaistniałych faktówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pomimo różnych przeciwności losu udało mi się dzisiaj wrócić ze zlotu, chociaż bieganie do pociągu zdecydowanie nadwyrężyło moje siły...
Dziękuję wszystkim za fajne towarzystwo, wesołe rozmowy, wspólne picie, wspólne ogniska i za wszechobecną nudę i zuo.
A szczególnie dziękuję Artowi i Maggyk, że im się chce, Centonowi za jajecznicę na śniadanie, Vietnamom i Komarowi za wspólne zwiedzanie (chociaż do Ołomuńca już mi się nie udało dotrzeć...), Buremu i Gwieździe za piękny prezent, Promilowi, Silvianovi i Luklazowi za to, że znowu mnie wszystkie mięśnie bolą ze śmiechu, Leonie za wspominanie palenia szalików na stadionach , Slavoyowi i Marusi za pełną wrażeń wycieczkę do Czech i przymusowy nocleg tamże and last but not least Konsylium Medycznemu za to, że w tym roku nie ja byłam obiektem naukowym
Parę zdjęć: https://picasaweb.google.com/1021505...eat=directlink
I pamiętajcie - to nie droga jest za długa tylko autobus za krótki!
Co do auta Slavoya to rano w Głubczycach po tym jak ja wsiadłam w PKS do Opola oni byli u mechanika, coś tam zrobił i pojechali ale ostatnio meldowali się z Sulejowa, że znowu szukają noclegu... Ogólnie silnik się gotuje i trzeba robić przerwy co 20 km, nie działa wspomaganie kierownicy, nie mówiąc o problemie z pompą czy innym czymś tam na czym ja się kompletnie nie znam... Mam nadzieję, że dotrą do Pruszkowa przed piątkiem....I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
Comment