Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziOk, to odblokowuję galerię z tegorocznego WFDP z bonusem czyli słynnym ujęciem w lodówce!
A jeśli pamięć mnie myli i to jednak była moja ... to też nie mam nic przeciwkoLast edited by iron; 2012-09-11, 20:49.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja na ten przykład nie mam nic przeciwko publikacji wideo z najbardziej chwalebnym momentem zgroźnego zlotu.
Specjalne podziękowania dla Arta i Marusi za awaryjne opakowanie plastikowe. Art zdecydowanie był superbohaterem.
Dziękuję anonimowemu dawcy idealnego szczepu bakterii mlekowych z browaru Edi Wprost wzorcowy smak - dla kiszonej kapusty.
Dziękuję również Leonie oraz Basikowi z Piotrym za wsparcie trasportowe.
No i dziękuję całemu asortymentowi piromanów, artystów i bohaterów, dzięki którym zlot był pełen nudy!Last edited by zgroza; 2012-09-11, 22:05.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za przenudne spotkanie
Co do piromanii to jednak niektórzy przesadzili i większa afera się z tego zrobiła: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...GION/120919886
W przyszłym roku musimy wyznaczyć jakieś dyżury - nie może być tak, że Kostka wołowa jest i strażakiem, i lekarzem, znaczy się weterynarzem. Dobrze, że chociaż ART był ASem, bo jakby i tą funkcję objęła Kostka to by była tylko zupa
Proponuję zahasłować wszelkie zdjęcia - wszak kto był na zlocie ten powinien znać hasło przewodnieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A to hasło to niby, że ... się nie ...
Dementuję - z tym BMW nie mam nic wspólnego - "Luksusowe bmw zarejestrowane na ojca Aleksandra K. ps. Alek "Last edited by iron; 2012-09-11, 22:46.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W TVP Kultura własnie leci zajebiaszczy koncert Milesa Dsvisa z Jazz Jamboree 1988, a ja sobie uświadomiłem, że zapomniałem o dwóch ważnych podziekowaniach:
-Artowi, że jego obecność w stroju Asa zapobiegła powrotowi wspomnianych wcześniej trzech oprychów
- Dkrasnodębskiemu, który doznał natychmiastowej transmutacji z Jarka lat 12, za to, że podczas kiedy reszta zlotowiczów podniecała sie chrztem tzw. pierwszoroczniaków (nawiasem mówiac uważam, że jest to nadużycie władzy, bo znakomita wiekszość tzw. wieloroczniaków takiego chrztu nie przechodziła) my jako niemal jedyni cieszyliśmy się odsłuchem własnej, pokątnie zarejestrowanej, żenującej, nudnej, jak najbardziej pasującej do klimatu zlotu TFUrczościLast edited by iron; 2012-09-11, 23:39.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Podobnie jak w ubiegłym roku było przeraźliwie nudno, ale byłoby jeszcze bardziej nudno, gdyby Wrocławskie tak szybko się nie skończyło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziHanysom za to, że było się z kogo nabijać! Ilu Was było? Trziiii!
a z tymi samochodami w Głubczycach - to przesadziliście piromaniNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziPodobnie jak w ubiegłym roku było przeraźliwie nudno, ale byłoby jeszcze bardziej nudno, gdyby Wrocławskie tak szybko się nie skończyło.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziOk, to odblokowuję galerię z tegorocznego WFDP z bonusem czyli słynnym ujęciem w lodówce!"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNie ma zmartwienia Przynajmniej prześlij na PWPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziNie ma zmartwienia Przynajmniej prześlij na PW
Miałem większą przerwę zlotową ale... nic nie zmądrzeliście
Podziękowań byłoby bardzo dużo ale kilka osób trzeba jednak wyróżnić:
Art i Maggyk za ogarnięcie tematu, Briolonowi za opatrunek i uratowanie palca - jesteś wielki, wielki jest też wossa który zawiózł mnie i pilotował po głubczyckim szpitalu.
Ironowi jako kierowcy i Małejżonce jako pilotce za krajoznawczą wycieczkę i wożenie mojej dupy.
No i nie mogę podziękować Cymbałowi za rowerowe i piesze wycieczki po czeskiej pięknej ziemi, Cymbałowi i Pieci za rów i wesoły przystanek na parkingu.
Nie dziękuję szkłu które skutecznie zastopowało pięknie zapowiadającą się zabawę. Majonezowi dziękuję za to, że był
Było dobrze znaczy nudno"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziCymbałowi i Pieci za rów i wesoły przystanek na parkingu.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Acha bym zapomniał - nocny występ zespołu Siostry Analu był...żenujący Nienawidzę grupy Siostry Analu"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziCoś i ja napiszę (dwoma palcami).
Miałem większą przerwę zlotową ale... nic nie zmądrzeliście
Podziękowań byłoby bardzo dużo ale kilka osób trzeba jednak wyróżnić:
... wielki jest też wossa który zawiózł mnie i pilotował po głubczyckim szpitalu...
Było dobrze znaczy nudnomb WOS
Comment
-
Comment