2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • docent
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
    Resztę dawaj na PWsa dr Kutasie

Tak na wszelki wypadek - jak zwykle zezwalam na publikację wszelkich swoich zdjęć, gdyż jestem zdania, że jak ktoś się wstydzi/obawia/cokolwiek innego, to należy się kontrolować w trakcie imprezy, a nie później zakazywać publikowania dokumentacji zaistniałych faktów
    Ok, to odblokowuję galerię z tegorocznego WFDP z bonusem czyli słynnym ujęciem w lodówce!
    Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
    Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
    Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
    Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• iron
      • 2002.08
      • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
      Ok, to odblokowuję galerię z tegorocznego WFDP z bonusem czyli słynnym ujęciem w lodówce!
      Dla mnie nie ma problemu, bo owo słynne ujęcie nie było ujęciem mojej ...

A jeśli pamięć mnie myli i to jednak była moja ... to też nie mam nic przeciwko
      Last edited by iron; 2012-09-11, 20:49.
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• zgroza
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2008.03
        • 3605

Ja na ten przykład nie mam nic przeciwko publikacji wideo z najbardziej chwalebnym momentem zgroźnego zlotu.

Specjalne podziękowania dla Arta i Marusi za awaryjne opakowanie plastikowe. Art zdecydowanie był superbohaterem.

Dziękuję anonimowemu dawcy idealnego szczepu bakterii mlekowych z browaru Edi Wprost wzorcowy smak - dla kiszonej kapusty.

Dziękuję również Leonie oraz Basikowi z Piotrym za wsparcie trasportowe.

No i dziękuję całemu asortymentowi piromanów, artystów i bohaterów, dzięki którym zlot był pełen nudy!
        Last edited by zgroza; 2012-09-11, 22:05.
        Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• Maggyk
          Szara Adminiscjencja
          🍼
          • 2004.05
          • 5617

Dziękuję wszystkim za przenudne spotkanie

Co do piromanii to jednak niektórzy przesadzili i większa afera się z tego zrobiła: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...GION/120919886

W przyszłym roku musimy wyznaczyć jakieś dyżury - nie może być tak, że Kostka wołowa jest i strażakiem, i lekarzem, znaczy się weterynarzem. Dobrze, że chociaż ART był ASem, bo jakby i tą funkcję objęła Kostka to by była tylko zupa

Proponuję zahasłować wszelkie zdjęcia - wszak kto był na zlocie ten powinien znać hasło przewodnie
          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
          Piwo domowe -
          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• iron
            • 2002.08
            • 6717

A to hasło to niby, że ... się nie ...

Dementuję - z tym BMW nie mam nic wspólnego - "Luksusowe bmw zarejestrowane na ojca Aleksandra K. ps. Alek "
            Last edited by iron; 2012-09-11, 22:46.
            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
              • 2002.08
              • 6717

W TVP Kultura własnie leci zajebiaszczy koncert Milesa Dsvisa z Jazz Jamboree 1988, a ja sobie uświadomiłem, że zapomniałem o dwóch ważnych podziekowaniach:

-Artowi, że jego obecność w stroju Asa zapobiegła powrotowi wspomnianych wcześniej trzech oprychów
              - Dkrasnodębskiemu, który doznał natychmiastowej transmutacji z Jarka lat 12, za to, że podczas kiedy reszta zlotowiczów podniecała sie chrztem tzw. pierwszoroczniaków (nawiasem mówiac uważam, że jest to nadużycie władzy, bo znakomita wiekszość tzw. wieloroczniaków takiego chrztu nie przechodziła) my jako niemal jedyni cieszyliśmy się odsłuchem własnej, pokątnie zarejestrowanej, żenującej, nudnej, jak najbardziej pasującej do klimatu zlotu TFUrczości
              Last edited by iron; 2012-09-11, 23:39.
              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• zgoda
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 3516

Podobnie jak w ubiegłym roku było przeraźliwie nudno, ale byłoby jeszcze bardziej nudno, gdyby Wrocławskie tak szybko się nie skończyło.
                Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• strzelczyk76
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.11
                  • 823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Hanysom za to, że było się z kogo nabijać! Ilu Was było? Trziiii!
                  Chopie - tego Trziiii! to się nigdy nie nauczycie wymawiać

a z tymi samochodami w Głubczycach - to przesadziliście piromani
                  NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• Jurandofil
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    🍼
                    • 2007.10
                    • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi
                    Podobnie jak w ubiegłym roku było przeraźliwie nudno, ale byłoby jeszcze bardziej nudno, gdyby Wrocławskie tak szybko się nie skończyło.
                    Ja się nie załapałem
                    Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
                    Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• VanPurRz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                      Nie ma zmartwienia Przynajmniej prześlij na PW
                      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• docent
                        • 2002.10
                        • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
                        Jest już tutaj
                        Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• VanPurRz
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2008.09
                          • 4229

Coś i ja napiszę (dwoma palcami).
                          Miałem większą przerwę zlotową ale... nic nie zmądrzeliście

Podziękowań byłoby bardzo dużo ale kilka osób trzeba jednak wyróżnić:
                          Art i Maggyk za ogarnięcie tematu, Briolonowi za opatrunek i uratowanie palca - jesteś wielki, wielki jest też wossa który zawiózł mnie i pilotował po głubczyckim szpitalu.
                          Ironowi jako kierowcy i Małejżonce jako pilotce za krajoznawczą wycieczkę i wożenie mojej dupy.
                          No i nie mogę podziękować Cymbałowi za rowerowe i piesze wycieczki po czeskiej pięknej ziemi, Cymbałowi i Pieci za rów i wesoły przystanek na parkingu.

Nie dziękuję szkłu które skutecznie zastopowało pięknie zapowiadającą się zabawę. Majonezowi dziękuję za to, że był

Było dobrze znaczy nudno
                          "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• docent
                            • 2002.10
                            • 5205

Cymbałowi i Pieci za rów i wesoły przystanek na parkingu.
                            No właśnie, czekam na tę fotę jak podobno leżysz na betonie, a chłopaki łoją pod sklepem

Comment

• VanPurRz
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2008.09
                              • 4229

Acha bym zapomniał - nocny występ zespołu Siostry Analu był...żenujący Nienawidzę grupy Siostry Analu

Comment

• woosaa
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼🍼
                                • 2005.07
                                • 1553

Coś i ja napiszę (dwoma palcami).
                                Miałem większą przerwę zlotową ale... nic nie zmądrzeliście

Podziękowań byłoby bardzo dużo ale kilka osób trzeba jednak wyróżnić:
                                ... wielki jest też wossa który zawiózł mnie i pilotował po głubczyckim szpitalu...
                                Było dobrze znaczy nudno
                                No może wielki jestem,ale to nie ja zawiozłem Ciebie do szpitala.Chyba że pijany byłem i nie pamiętam
                                mb WOS

Comment

Przetwarzanie...
                                X