Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziDobiliśmy do Pruszkowa dziś kole 17. Pierdachnął nam w Bruntalu pasek klinowy napędzający pompy wspomagania i wody. Bez tego pierwszego jeszcze jako tako tym czołgiem dało się jechać, ale wchodzenie strzałki temperatury na czerwone pole co kilka km już było dużo mniej wesołe... Dobrze, że z powrotem do Polski było z góry, bo inaczej byłaby dupa blada. W Głubczycach nam pomogli, ale byłem już tak zmachany, że nie dałem rady jechać na miejsce po nocy i wylądowaliśmy w Sulejowie.
(...)
- pasek wieloklinowy... czy jak go tam zwąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTa reklamówka nagrana przez ARTa pokazuje też kierunek, w którym zmierza finansowanie/sponsoring Browar.biz-u...Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Nawet nie wyobrażacie sobie, jak się cieszę, że mnie z Wami nie było. Pijaki i zboczuchy! Na zdjęciach same zachlane mordy. Przynajmniej umrę zdrowszy i o jeden łykęt dłużej pociągnę.
Szkoda mi tylko, że nie mogłem podziwiać Żą grającego na bandżo
Na moje to ten Zuot był totalnie do dupy! Co to za zlot, na którym jest ciepło i nie trzeba wkładać na wieczorne ognisko dwóch polarów? Bez sensu! A chociaż komary były?
No i jakieś beznadziejne piwa, których nazw nigdy nie słyszałem. Przynajmniej na kilku fotach widziałem coś normalnego do picia - Lech, Warka, piwo marki "Piwo" a'la Tesco...
A ja ten łykęt spędziłem przynajmniej pożytecznie, popijając Żubra z puszki, zapijając Tatrą, wpatrzony w kolejny odcinek "M jak miłość" i "Na dobre i na gorsze" (czy jakoś tak...)
Za rok też nie jadę, szkoda czasu, kasy i wątroby!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie - myślę, że pare pierwszych zdjęć może skierować śledztwo w sprawie spalenia słomy na właściwe tory
Tylko nie wiem, która to ze zlotowych dziewczyn.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi...
Szkoda mi tylko, że nie mogłem podziwiać Żą grającego na bandżo
...
A może chodziło tylko o Twoją gitarę? Nie pamiętam już.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziKolejne z serii: http://galeria.interia.pl/praca,w_id...20%C5%BCniwach
I JARAĆ !!!!Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziKolejne z serii: http://galeria.interia.pl/praca,w_id...20%C5%BCniwach
Tylko nie wiem, która to ze zlotowych dziewczyn.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie - myślę, że pare pierwszych zdjęć może skierować śledztwo w sprawie spalenia słomy na właściwe tory
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzidramatyzujesz, słoma spaliła się dopiero następnej nocy, tej się nie spaliła, bo ją skutecznie chłodziliśmy
tak na pierwszy rzut oka, to Iron
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziEE tam - toż to Docent - po posturze sądzącLast edited by docent; 2012-09-13, 19:08.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment