Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika imap31
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Lepiej późno niż wcale. Nareszcie i ja wrzuciłem fotki z XI Zlotu Browar.biz w Pietrowicach na Picasę i mogę je udostępnić. tradycyjnie mało kasowałem i to zdecydowana większość. Niech każdy sobie wybiera co mu pasuję. Niestety z roku na rok obserwuję u siebie spadek "jakości" zdjęć. Może za dobre piwa sąTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOglądam te zdjęcia i coraz bardziej mam ochotę spłodzić komiks zlotowy. Czyli w kolejce jest już komiks, filmy z dwóch zlotów i minizlotu, od czego zacząć?
Może zacznij od najkrótszego filmu...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOglądam te zdjęcia i coraz bardziej mam ochotę spłodzić komiks zlotowy. Czyli w kolejce jest już komiks, filmy z dwóch zlotów i minizlotu, od czego zacząć?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOglądam te zdjęcia i coraz bardziej mam ochotę spłodzić komiks zlotowy. Czyli w kolejce jest już komiks, filmy z dwóch zlotów i minizlotu, od czego zacząć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZnając Twoje tempo, to na tak ambitne plany, to życia Ci nie starczy
Może zacznij od najkrótszego filmu...
PS Zanim zapomnę, skończyłem na 18 stronie wątku.
PS2 Tzn. od 18 muszę wznowić.
PS3 Uff, zdążyłem przed upływem czasu edycji.Last edited by żąleną; 2012-10-15, 01:17.
Comment
-
-
Chciałbym jeszcze tylko podziękować koledze Ironowi za fajny zestaw kolumn do piwnicy. Jesteś zejefajny i przystojny!
Jakiś wewnętrzny głos mi podpowiadał, żeby nie sprzedawać starego wzmacniacza. No i teraz mam fajnie bzyczący zestawik w mojej samotniDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Spokojna głowa, odbierze swoje na MiniZlocie. Chyba, że jakimś dziwnym zrządzeniem losu nie dojdzie do tej impryPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment