a jak ktoś nie ma auta, to czym ma przyjechać , rowerem?
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Zlotowicze zmotoryzowani chętnie podwożą tych niezmotoryzowanych. Też trzeba się dogadać. Btw ja jestem tym razem niezmotoryzowany i jestem podwożony. Już się dogadałem. I jeszcze jedno. Warto by te posty przenieść do nowego wątku dotyczącego dojazdu na Zlot. Ja takiej władzy tu nie mam, żeby przenosić.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
No dobra, współkierowca na trasie Wawa - Pietrowice - Wawa poszukiwany.
W zamian oferuję połowe trasy na fotelu kierowcy, połowę po prawej stronie od kierownicy.
Wersja All inclisive oferuje przejazd w 100% całej trasy za kierownicą.
Chętnych zapraszam do dyskusji na forum jak i na privie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, współkierowca na trasie Wawa - Pietrowice - Wawa poszukiwany.
W zamian oferuję połowe trasy na fotelu kierowcy, połowę po prawej stronie od kierownicy.
Wersja All inclisive oferuje przejazd w 100% całej trasy za kierownicą.
Chętnych zapraszam do dyskusji na forum jak i na privie
Comment
-
-
Słuchaj, no ja mogę kierownikować, ale ile razy do tego czasu trafi mi się prowadzić samochód, to nie wiem. Własny od dłuższego czasu popsuty, jeżdżę więc okazjonalnie cudzesami, ale za to po Warszawie, więc liczy się razy dwa, jeśli nie trzy. Możemy zrobić jazdę próbną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziOrganizatorzy wynajmują dla takich osób autokary lub busy.Last edited by Maggyk; 2012-07-26, 10:23.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Będę miał 1 lub 2 miejsca z Warszawy i wschodnich okolic. Jak sądzę, jedno zajmie Maremali podobnie jak w ubiegłym roku, ale jak się na mnie wypnie, to będą 2.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziDojazd we własnym zakresie. Nie wiem skąd Ci się to wzięło Promilku, że my coś takiego czynimy
* niepotrzebne skreslić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziBędę miał 1 lub 2 miejsca z Warszawy i wschodnich okolic. Jak sądzę, jedno zajmie Maremali podobnie jak w ubiegłym roku, ale jak się na mnie wypnie, to będą 2.Last edited by e-prezes; 2012-07-27, 07:27.
Comment
-
-
W przyszłym tygodniu już powinno być wiadomo ile miejsc zostało.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPisałbym się na drugie jak jeszcze jest wolne, bo z Białej czy Siedlec pewnie nikt nie przyjedzie.
Mam jeszcze jedno w rozmiarze XS (za kierowcą, który jest długi).Last edited by zgoda; 2012-07-30, 08:45.
Comment
-
-
W naszym ahumbowozie też są 2 miejsca wolne. Bez obowiązku prowadzenia pojazdu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment