Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.09.07-09 - XI Wielki Zlot Forumowiczów - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziAdminowóz z Opola wyrusza w piątek rano. Dla chętnych znajdą się 3 miejscówki, a może i nawet 5 (zależy ile beczek będzie na pace).Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA o której wyjazd z Opola?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziWszystko miodzio, ale czy w piątek po południu?
@doodeck
OK, weźmiemy taką zgrzewencję.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPewnie pi razy oko 9-11.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Mam konkretną propozycję prezentu dla kierowcy, który pomógłby mi i p_stulce w dotarciu na zlot z Rohova. Otóż jeśli ktoś by nas podrzucił (45km), to otrzyma od nas 3 litry Piwa z pivovaru Rohov 2x1,5l oryginalny PET obydwu gatunków kvasnicoveho Piva z browaru.
Istotne byłyby godziny przejazdu (musiałoby to być od ok. godz. 17 i później).
Może ktoś z wolnymi miejscami będzie jeszcze po południu docierał od strony Raciborza, to wtedy niewiele musiałby zboczyć.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziMam konkretną propozycję prezentu dla kierowcy, który pomógłby mi i p_stulce w dotarciu na zlot z Rohova. Otóż jeśli ktoś by nas podrzucił (45km), to otrzyma od nas 3 litry Piwa z pivovaru Rohov 2x1,5l oryginalny PET obydwu gatunków kvasnicoveho Piva z browaru.
Istotne byłyby godziny przejazdu (musiałoby to być od ok. godz. 17 i później).
Może ktoś z wolnymi miejscami będzie jeszcze po południu docierał od strony Raciborza, to wtedy niewiele musiałby zboczyć.
mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziA do Rohova czym dojeżdzasz i o której?
Uprzedzając Twoje pytanie do Hlucina dojeżdżamy z szeregiem przesiadek z pivovaru U KonickaZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Na dworcu pks w Głubczycach będę planowo o 18.20.
Ponieważ to jakieś 12 km i chyba już nic nie jeździ, a stopem może być różnie, chętnie dosiadłbym się do kogoś kto w tym czasie będzie dojeżdżał na zlot i będzie miał miejsce w aucie."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment