W Kielcach funkcjonuje od niedawna Pub-Wzgórze Karscha. Właściciele szukają do wystroju lokalu wszelkich pamiątek związanych z byłym browarem. Ja ze swej strony proszę Szanowne grono o zamieszczanie wszelkich zdjęć przedmiotów związanych z tym browarem.
Kielce-Browar Karscha
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Wypadałoby się przedstawić, a więc:
do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Černilov to gmina w Czechach, w powiecie Hradec Králové i to tam w kwietniu 2022 roku został otwarty browar Gryf. Właścicielem i sladkiem zarazem jest sympatyczny, były piwowar domowy Robert Čáp.
Browar mieści się w byłym, przebudowanym garażu na prywatnej posesji, gdzie również...-
Channel: Czechy
-
-
Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?
Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.