Kielce-Browar Karscha

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RolandPolska
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.04
    • 30

Kielce-Browar Karscha

W Kielcach funkcjonuje od niedawna Pub-Wzgórze Karscha. Właściciele szukają do wystroju lokalu wszelkich pamiątek związanych z byłym browarem. Ja ze swej strony proszę Szanowne grono o zamieszczanie wszelkich zdjęć przedmiotów związanych z tym browarem.

Related Topics

Collapse

• Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • KUFLARZ
    Witam Szanowne Koleżeństwo
    KUFLARZ
    Rodzice nadali mi imię Tomaszek,w sierpniu zeszłego roku niespodziewanie zachorowałem na zbieractwo kufli,choroba się nasila,obecnie mam przerzuty i zainteresowały mnie też butelki z zamknięciem patentowym,po konsultacjach wiem,że cierpię jak zapewne wielu z Was na nieuleczalną chorobę i...
    2018-03-16, 18:51
  • heckler
    Černilov, Černilov 350, Pivovar Gryf
    heckler
    Černilov to gmina w Czechach, w powiecie Hradec Králové i to tam w kwietniu 2022 roku został otwarty browar Gryf. Właścicielem i sladkiem zarazem jest sympatyczny, były piwowar domowy Robert Čáp.

Browar mieści się w byłym, przebudowanym garażu na prywatnej posesji, gdzie również...
    2023-08-24, 06:13
  • hubert
    Likwidacja resztek kolekcji puszek, wafli i beczek 5l
    hubert
    Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
    2020-09-16, 14:29
  • hubik77
    Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
    hubik77
    No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
    2020-07-31, 23:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...