Zakupy przez PaypPal w USA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Zakupy przez PaypPal w USA

Od kilku miesięcy mam problem z aukcjami wygranymi w USA. Sprzedający ma zaznaczone,
    że wysyła na cały świat, akceptuje PayPal ale jeśli chodzi o wysyłkę do naszego pięknego kraju to nie można otrzymać przesyłki. Kasę wysłałem a paczka nie doszła. PayPal zwrócił mi pieniądze ale mi nie chodzi o te parę dolców tylko o to co kupiłem
    Kontaktowałem się ze sprzedającym, zgodził się i jeszcze raz licytowałem inne wafle. Tym razem jednak zero odzewu z jego strony. Nawet nie odpisuje na moje maile by dokończyć transakcję. Nie mogę wysłać kasy bez podania kosztów wysyłki.
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Wygląda na to, że masz problem nie z PayPal'em tylko ze sprzedającym
    Ja poprzez PP kupowałem już w Stanach, Australii i Singapurze - większe kwoty niż przeciętne birofilia i jak dotąd nie miałem problemów ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Daleko trochę, żeby interweniować wjazdem na chatę

Comment

• solfernus
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.08
      • 1025

PayPal jest OK. Przynajmniej kasę oddają Ale czy zauważyliście, że ostatnio sprzedający z USA wysyłają na cały świat z wyjątkiem Polski?
      Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• solfernus
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.08
        • 1025

Taki zielony to ja nie jestem. Kupowałem nawet i na Nowej Zelandii.
        Ale usmani moim zdaniem coś kręcą

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
          heckler
          Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
          2025-01-31, 11:11
        • dadek
          Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
          dadek
          Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
          2025-01-28, 01:04
        • heckler
          Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
          heckler
          Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
          2025-01-17, 10:05
        • Pancernik
          Giedlarowa 278, Browar Zakarczmie
          Pancernik
          Niby na liście jest, ale chyba nikt wcześniej nie opisał, pozwalam sobie więc to uczynić .
          Giedlarowa to wieś w powiecie leżajskim, gdzie nieco na tyłach sklepu "Stokrotka" mieści się browar restauracyjny "Zakarczmie".
          Lokalizacja trochę utajniona, bo w tym...
          2024-10-16, 09:13
        • pebejot
          Rumunia, Bukareszt, Strada Domnița Anastasia 4, Ironic Beer
          pebejot
          Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
          Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
          Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
          Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
          2023-12-23, 12:50
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...