Pozycja nr 4 na tej liście czyli "dekle.net.pl" to moja strona. Dotychczas zbytnio się nią nie chwaliłem bo chciałem doprowadzić jej wygląd do stanu z którego będę zadowolony. Dzisiaj wiem, że z braku czasu nie nastąpi to szybko. Dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych podstawkami do zaglądania na taka stronę jaka jest. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i krytykę.
Pozycja nr 4 na tej liście czyli "dekle.net.pl" to moja strona. Dotychczas zbytnio się nią nie chwaliłem bo chciałem doprowadzić jej wygląd do stanu z którego będę zadowolony. Dzisiaj wiem, że z braku czasu nie nastąpi to szybko. Dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych podstawkami do zaglądania na taka stronę jaka jest. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i krytykę.
Moim zdaniem, na ten moment jest to jedna z najlepszych stron. Tak trzymać
Mam nadzieje ze wkrótce będe się mógł pochwalić swoją stroną niestety to co mam jest w trakcie skanowania ale z braku czasu marnie mi to idzie ...
Proponuje innym kolekcjonerom o chwalenie się swoimi stronami można zrobić jeden zbiorczy temat ze wszystkimi stronami... mi się takie bardzo przydaja przy identyfikacji podstawek i żeby podpatrzeć jak inni to segregują, prezentują.
Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
Comment