Pozycja nr 4 na tej liście czyli "dekle.net.pl" to moja strona. Dotychczas zbytnio się nią nie chwaliłem bo chciałem doprowadzić jej wygląd do stanu z którego będę zadowolony. Dzisiaj wiem, że z braku czasu nie nastąpi to szybko. Dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych podstawkami do zaglądania na taka stronę jaka jest. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i krytykę.
Pozycja nr 4 na tej liście czyli "dekle.net.pl" to moja strona. Dotychczas zbytnio się nią nie chwaliłem bo chciałem doprowadzić jej wygląd do stanu z którego będę zadowolony. Dzisiaj wiem, że z braku czasu nie nastąpi to szybko. Dlatego zapraszam wszystkich zainteresowanych podstawkami do zaglądania na taka stronę jaka jest. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i krytykę.
Moim zdaniem, na ten moment jest to jedna z najlepszych stron. Tak trzymać
Mam nadzieje ze wkrótce będe się mógł pochwalić swoją stroną niestety to co mam jest w trakcie skanowania ale z braku czasu marnie mi to idzie ...
Proponuje innym kolekcjonerom o chwalenie się swoimi stronami można zrobić jeden zbiorczy temat ze wszystkimi stronami... mi się takie bardzo przydaja przy identyfikacji podstawek i żeby podpatrzeć jak inni to segregują, prezentują.
Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Comment