Zniknęły dwie ciekawe strony podstawkowe - ktoś coś wie?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waclaw67
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 488

A tu mi pokazuje trojana.

Comment

• Benekex2
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2012.05
      • 45

waclaw moze aktualizujesz swoj pierwszy post i wrzucisz wszystkie linki zeby były w jednym miejscu ? Jeśli są strony naszych kolegów z forum to dopisz nick i powinno być dobrze
      Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu

Comment

• waclaw67
        • 2009.06
        • 488

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Benekex2 Wyświetlenie odpowiedzi
        waclaw moze aktualizujesz swoj pierwszy post i wrzucisz wszystkie linki zeby były w jednym miejscu ? Jeśli są strony naszych kolegów z forum to dopisz nick i powinno być dobrze
        Może niech Koledzy dodadzą ,jeżeli ktoś jeszce zna takie strony,a potem to wszystko scalimy w odrębnym temacie /dla ułatwienia wyszukiwania/ np. "strony kolekcjonerów podstawek".
        Twoja propozycja warta realizacji.

Comment

• krypol85
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2011.05
          • 177

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedzi
          ...wszystko scalimy w odrębnym temacie /dla ułatwienia wyszukiwania/ np. "strony kolekcjonerów podstawek"...
          Pomysł jak najbardziej trafny

Jest i toplista - ale ogólnie o birofilistyce:
          Moja kolekcja:
          http://krypol85.pl

Comment

• noodles
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2005.09
            • 700

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedzi
            Pomysł jak najbardziej trafny

Jest i toplista - ale ogólnie o birofilistyce:
            http://birofilistyka.toplista.pl/?we=krypol855

Chrome blokuje dostęp do tej strony bo twierdzi, że zaraża ona złośliwym oprogramowaniem pochodzącym ze strony www.kapsle.website.pl
            Moja kolekcja podstawek

Comment

• krypol85
              • 2011.05
              • 177

Mi Firefox toplisty nie blokuje, ale tę co podałeś tak.
              Moja kolekcja:

Comment

• Benekex2
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2012.05
                • 45

toplisty wyszły już z użycia jakieś 10 lat temu wiec nie widze sensu tego uzywać. Lepiej zrobić osobny temat z linkami do ciekawych stron z podstawkami.
                Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu

Comment

• noodles
                  • 2005.09
                  • 700

Wielkim minusem toplisty jest również to, że duża część stron z listy albo nie istnieje albo jest nieaktualizowana od lat.
                  Moja kolekcja podstawek

Comment

• krypol85
                    • 2011.05
                    • 177

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedzi
                    Wielkim minusem toplisty jest również to, że duża część stron z listy albo nie istnieje albo jest nieaktualizowana od lat.
                    Niby tak ale wystarczy e-maila wysłać właścicielowi o nieaktywnych linkach to usunie. Tak zrobiłem rok temu i znikła połowa listy.
                    Ps. zachęcam tych którzy nie mają tam swojej strony o jej dodawanie - przez to można dużo zyskać np. kogoś do wymiany.
                    Moja kolekcja:

Comment

• Benekex2
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2012.05
                      • 45

Według mnie trzeba skorzystać z dobroci i pozycji w google jaka ma to forum ... każdy kolekcjoner musi na nie trafić prędzej czy pózniej ... raczej prędzej wiem po sobie. Trzeba by zrobić temat z linkami i trzymać go na górze żeby nie został zakopany ... może modek by to jakoś podpiął ... ?

Comment

• kerry1987
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2011.02
                        • 17

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Benekex2 Wyświetlenie odpowiedzi
                        Mam nadzieje ze wkrótce będe się mógł pochwalić swoją stroną niestety to co mam jest w trakcie skanowania ale z braku czasu marnie mi to idzie ...

Proponuje innym kolekcjonerom o chwalenie się swoimi stronami można zrobić jeden zbiorczy temat ze wszystkimi stronami... mi się takie bardzo przydaja przy identyfikacji podstawek i żeby podpatrzeć jak inni to segregują, prezentują.
                        Nie da się ukryć, skanowanie to praco i czaso chłonna operacja. Na mojej stronie wszystkie skany zrobiłem sam. Jako że nie posiadam katalogu podstawek, segreguję je poprzez przyporządkowanie danej podstawki do swojego browaru. Za jakis czas zmieni się oprawa graficzna na stronie, dodana zostanie zakłądka dublety. Ale czas czas i czas potrzebny do tego. Mam nadzieję iż moja strona mimo mojej "wymyślonej" segregacji podstawek jest w miarę czytelna.
                        Pozdrawiam Artek.

Nie czekaj i sprawdź najszybszą linię serwerów na rynku. LiteSpeed, Imunify, CloudLinux, darmowy SSL w każdym pakiecie.

Comment

• skandal
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.05
                          • 1439

A co jest z http://www.bierdeckelsammler.net/ ? Było 300tyś skanów a teraz nic nie ma.

Comment

• noodles
                            • 2005.09
                            • 700

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedzi
                            A co jest z http://www.bierdeckelsammler.net/ ? Było 300tyś skanów a teraz nic nie ma.

Wszystko jest jak zawsze. Nic nie ubyło.
                            Moja kolekcja podstawek

Comment

• waclaw67
                              • 2009.06
                              • 488

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedzi
                              Wszystko jest jak zawsze. Nic nie ubyło.
                              Zgadza się,wszystko ok. a jest 248 150 podstawek,więc do 300 tyś trochę brakuje.

Comment

• maras_73
                                • 2004.07
                                • 278

W takim razie zapraszam na moją stronę z podstawkami z USA, Kanady i Słowacji.

Explore Marek Szymczak’s 13,760 photos on Flickr!
                                www.flickr.com/photos/maras73beercoasters

Comment

Przetwarzanie...
                                X