Spóźnialscy mogą nadsyłać wyniki do 10 lutego. Do tego czasu nie mam dostępu do danych zatem nie zaczne ich opracowywać.
XVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2013
Collapse
X
-
-
-
Otwórz załącznik z postu 8 i poczytaj. Mnie znalezienie adresu zajęło 1/2 minuty.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Grzegorz, jak tam ankieta? Kiedy można spodziewać się wyników?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziGrzegorz, jak tam ankieta? Kiedy można spodziewać się wyników?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ankieta gotowa, uczestnicy mogą sprawdzić swojego maila. W razie błędów proszę o informacje.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Dzięki Grzegorz za ankietę. Bardzo miła lektura. Szkoda, że jednak nie wszyscy, nawet op tak "agresywnej" reklamie na browar.biz jak i na allegro, wzięli udział.
Pozdrawiam ankietera i wszystkich ankietowiczów. Do następnego razuZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Zgadzam się z przedmówcą Od siebie dodam, że cieszy mnie fakt pojawienia się nowych twarzy a co za tym idzie nowych kontaktów. Może więc będą jakieś ciekawe wymiany.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment