Czy ktoś z użytkowników tego portalu mieszka w Niemczech, ma konto na ebay i mógłby mi pomóc w zdobyciu pewnego przedmiotu? Więcej szczegółów na PW.
Aukcja na ebay, potrzebna pomoc!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
od jakegoś miesiąca czasu otrzymywałem listy z Ebaya z prośbą o uaktulanienie konta oraz zweryfikowanie moje loginu i passworda, oczywiście nie robiłem tego przez link zamiesczony w mailu. Następne maile głosiy, że jeśli tego nie zrobię moje konto zostanie zlikwidowane. Podesłany link też...
-
Channel: Przy piwie
-
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji...
https://...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Ciekawa aukcja na niemieckim ebay:
Jak ktośby chciał skorzystać okazjatylko 200 EUR.
link
i obrazek...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Browar jest...-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment