Odzież piwna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KrzychuN
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.12
    • 74

Odzież piwna

Proponuje w tym wątku wrzucać odnośniki do różnych piwnych koszulek czy innej odzieży.
    Uważam, że fajnych, oryginalnych, w dobrej jakości ciuchów dla piwnych pasjonatów jest dość niewiele dlatego warto promować wszelkie takie inicjatywy

...
    nie jestem pewien czy trafiłem z działem, jak nie to przenieście.
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Fotki powinny być w galerii, ale stwierdzenie, że "fajnych, oryginalnych, w dobrej jakości ciuchów dla piwnych pasjonatów jest dość niewiele" ma niewiele wspólnego z prawdą. Szmat jest zatrzęsienie i żeby to zbierać, trzeba mieć bardzo dużo wolnej przestrzeni.

Comment

• Juby_piwosz
      Porucznik Browarny Tester
      • 2006.02
      • 254

Troszeczkę jesteście nie z tego świat, kategoria "Odzież" (oczywiście z polskich browarów) wyodrębniona jest w kolekcjonerstwie. Na odzież zagraniczną potrzebne by było centrum handlowe...

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

W jakim sensie "nie z tego świata"? Już kilkanaście lat temu miałem całą stertę koszulek i polówek z polskich browarów (część donaszam do tej pory), a ruch w interesie dopiero się rozkręcał. Gdybym chciał to zbierać, to dzisiaj potrzebowałbym na to pokaźny magazyn. Zwróć uwagę, że browary oprócz śmiecia dla pasjonatów robią też porządne rzeczy dla pracowników.

Comment

• Cooper
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛
          • 2002.11
          • 6059

Jubemu chodziło o to że jeśli ktoś chce dokumentować polskie piwne ciuchy w formie galerii foto to mamy już do tego od dawna dział "Odzież" w (bodajże) Kolekcjonerstwie. Gdybyśmy do tego chcieli dodać jeszcze firmową odzież z reklamami piw zagranicznych to wtedy ilościowo faktycznie browar.biz stałby się chyba największym wirtualnym domem mody lub raczej hurtownią odzieżową.
          Ja póki co swego czasu zdokumentowałem całą swoją kolekcję koszulek warszawskiego Królewskiego na stronie BrowaryMazowsza i już mi starczy "fotografii odzieżowej". Mało wdzięczny wg mnie temat (prasowanie i odpowiednie układanie pod kątem zdjęcia)
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23991

Jak wytrenujesz klatę, to możesz pozować jako model
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Juby_piwosz
              Porucznik Browarny Tester
              • 2006.02
              • 254

Krzysiu, napisałem i o Tobie, używając liczby mnogiej, gdyż radziłeś dodawać odzież do "galerii". Cooper to pięknie wyjaśnił...

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Przecież tak napisałem, więc nie rozumiem, o co chodzi.

Comment

Przetwarzanie...
                X