A ja myślę że właśnie dziś dobry dzień na niusa o ukończeniu ankiety i rozsyłaniu wyników. Jutro i w kolejnych dniach takie info już było by wiążące i zobowiązujące, i w przypadku napisania nieprawdy można by podpaść podstawkarzom a dziś byłby to tylko żart którego przecież nie można brać na poważnie
XVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2014
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Udało się! Uczestnicy powinni mieć już ankietę w swoich skrzynkach mailowych. Dziękuje za udział i przepraszam za opóźnienia.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
No i jednak do koszyka. Dobre i to.
Szkoda, że nie ma pana MG. Tak trochę smutno się zrobiło i tak jaśniej po lewej stronie ankiety. Zawsze tam było aż ciemno od jego zaznaczonych browarówZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Dokładnie to samo wrażenie.
Ojcze Mateuszu chyba nie obraziłeś się na nas Wracaj bo Ankieta bez Ciebie nie ma już tego dreszczyku emocji
Pewnie między innymi z tego powodu przynajmniej ja nie zanotowałem jakiś ciekawszych liczb w kratkach w tym roku.
Trochę nudno...
Dzięki Grzeber za włożoną pracę. Jesli mogę coś zadsugerować to w nastepnej edycji wrzucaj nadchodzące zliczenia na bieżąco tzn wtedy gdy już przychodzą a nie dopiero po "zamknięciu deadline'a" . Ja tak robiłem i dzięki temu szybciej udawało mi się ukonczyć ankietę.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jakieś fakty potwierdzające ten wniosek ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziJakieś fakty potwierdzające ten wniosek ?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziPewnie chodzi o udział w ankiecie agaslayera
Comment
-
-
Bez przesady. Ja mogłem podać swój aktualny irlandzki adres i co też była by "bardziej" międzynarodowa ?
Może jakby z połowa uczestników była innej narodowości i z innych krajów to tak...
Przypomina mi to nazwywanie szumnie kilku giełd w kraju "giełdami międzynarodowymi" tylko dlatego że pojwia się na nich kilku kolekcjonerów (często naszych rodaków) którzy przyjeżdżają z sąsiednich, granicznych państw.
Jedyna znana mi ankieta którą określiłbym mianem międzynarodowej to prowadzona przez Czecha ankieta etykiet zagranicznych. Myślę że grubo ponad połowa jej uczestników nie jest Czechami a kilku jest spoza Europy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Było, minęłoPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziKoniec roku a jakoś nic nie słychać o nowej "Ankiecie Podstawek" za 2015.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment