Witam wszystkich jestem tutaj pierwszy raz. Zaczęłam kolekcjonować puszki piwne i chciałam się dowiedzieć czy jest prowadzony jakiś ranking kolekcjonerów w Polsce czy też na Świecie. Jak długo zbieracie i ile juz macie w swojej kolekcji? Poszukuje puszek jak by ktoś miał takich jak nie mam
Ranking puszek / początek kolekcji
Collapse
X
-
Tu masz coś dla oka na dobry początek zbierania. Przynajmniej zbierania polskich. Jak się po tym nie zniechęcisz to pozostaje życzyć tylko zapału bo brak takowego po krótkim czasie dotyka chyba większość początkującychPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Ciekawy katalog puszek:
Forum kolekcjonerów puszek:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciek111 Wyświetlenie odpowiedziMoże nie tyle zapału brakuje co miejsca na kolekcję
Dzięki za podane strony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziNo kolego mam w tym pudle pierwsze polskie puszki. Ile byś za nie dał?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciek111 Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jeden link-http://krzysztofohla.republika.pl/klub.html Na prowadzeniu chyba Kruger czyli Piotr z Raciborza
dzięki za link i za informacje
Comment
-
Comment