Poszukuję szkła tulip

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • whitek92
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.08
    • 18

Poszukuję szkła tulip

Witam.
    Poszukuję szkła podobnego jak na zdjęciu. Czy ktoś orientuje się gdzie można tanio podobne kupić? może ktoś posiada na sprzedaż? Najlepiej o pojemności 0,33.
    Attached Files
  • pioterb4
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.05
    • 4322

W różnych marketach i sklepach specjalistycznych często występuje to szkło w zestawie Duvel( 2x 0,33l plus szkło), Tulip nie ma podziałki, mieści spokojnie około 0,4l, jaka jest cena tego nie wiem, zapewne w róznych miejscach inna. Ja kupowałem dawno dawno temu za 26 zł

Comment

• aMarcin
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.08
      • 152

Jakiś czas temu identyczne były w netto, co ciekawe jako pucharek do lodów. Cena ok. 7-8 zł jak nie mniej, identyczne jak te od Duvela, tyle, że bez nadruku.

Comment

• malybierwant
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2016.02
        • 62

Ja ostatnio spotkałem kilka kartonów w Dino,w dobrej cenie jak dobrze pamiętam to po 7 złotych.
        Piwo,piwko,piweczko:-)

Comment

• beerek62
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛
          • 2010.04
          • 1051

Jeżeli temat jeszcze aktualny to podobne szkło masz tutaj.
          Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
          Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

Related Topics

Collapse

• Jedruuus
            Poszukuję szkła Teku
            Jedruuus
            Witam, ciężko znaleźć w internecie szkło Teku 2.0 lub 3.0 i zapytam tutaj czy ktoś ma takowe na sprzedaż? Oczywiście interesuje mnie nieużywane lub stan idealny. Interesują mnie 4 sztuki. Kontakt jedruuus@gmail.com lub pw.
            2019-10-14, 13:07
          • Iwka95
            Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1
            Iwka95
            Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
            Z góry dziękuję !!...
            2023-09-03, 23:15
          • dadek
            Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
            dadek
            Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
            Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
            2023-11-01, 19:58
          • HaJni
            Przechowywanie szkła
            HaJni
            Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę... małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
            2019-08-16, 16:39
          • Goglez
            Szkła z (prawdopodobnie) RFN
            Goglez
            Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
            2023-03-18, 22:35
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...