tak jest! przyslali mi otwieracze z Żywca, o czym pisałem juz dzis na forum...
Otwieracze.
Collapse
X
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
-
-
Koledzy kolekcjonerzy otwieraczy! Apeluję do Was o wklejanie skanów, zdjęć otwieraczy do Galerii do działu Kolekcjonerstwo. Omawiałem swojego czasu sprawę z Artem. Jeśli w Galerii otwieraczy będzie już ich dużo założy oddzielną "przegródkę" specjalnie dla otwieraczy. Art nie będzie do nikogo strzelał za wklejanie tego żelastwa..
Proponuję wklejać skany pojedynczych egzemplarzy. No chyba, że stanowią one w jakiś sposób parę np. są takie same ale jeden jest mosiężny a drugi niklowany.
Comment
-
-
tak jest ! po to jest galeria- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W Galerii w dziale Kolekcjonerstwo zostały już utworzone kolejne przegródki - otwieracze i karty telefoniczne. Nic tylko wklejać.
Breloki proponuję wklejać razem z otwieraczami. Mało, który brelok z browaru nie jest jednocześnie otwieraczem.
Comment
-
-
-
Ja też
Ja też ostatnio wpadłem na taki pomysł aby okazjonalnie zbierać otwieracze a że pracuje na stolarni to nawet zrobiłem sobie takie gablotki 50x60cm głębokie na 6cm przodem oszklona i na haki wieszam moje zdobycze a pomysł przyszedł sam bo poprostu zbierając etykiety piwne czasem browary mają gest i przysyłają otwieracze a co mi tampiwo to nasze paliwo !!!
Comment
-
Comment