Dzień dobry. Spotkała mnie dzisiaj ogromna tragedia. Kot mojego brata bezlitośnie zrzucił piękne szkło z WFP 2016 i niestety szlag je trafił. Czy jest tu jakaś osoba, która przypadkiem stwierdziła, że kupienie większej ilości na handel będzie dobrym pomysłem i trudzi się takim zajęciem? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam
Szkło Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Organizator Oficjalnie ogłosił datę tej cyklicznej imprezy na stadionie Legii
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-13, 07:37 -
-
Już 18 edycja Festiwalu na warszawskiej Legii. Piwo, wykłady, gry (na 3 piętrze), sporo stoisk z jedzeniem. Gratka dla kolekcjonerów etykiet piwnych, Zwłaszcza w czwartek można sporo etykiet pozyskać do zbioru..
-
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
wczoraj, 22:23 -
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 21:44 -
- Loading...
- Koniec listy.