a czy ktoś kolekcjonuje ubrania z logo browarów czy związane z piwem. ja zbieram podkoszulki, co prawda wymiana jest tu raczej niemożliwa bo przynajmniej ja zbieram je ale i noszę więc się niszczą i przepacaja fuuuu . mam ich kilkanaście, uważam, że kilka jest całkiemfajnych (niezłe zwory mają szczególnie koszulki z praskich restauracji)
ubrania
Collapse
X
-
ubrania
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Ja niechcący ubrałem się w koszulki KP i N-team, w związku z tym zacząłem je zbierać......
Comment
-
-
Też zbieram koszulki, ale niestety z czasem się wykruszają. Sierpc i Carlsberg nie nadają się już za bardzo do noszenia, ale jeszcze ubieram je na rower. Najpiękniejsza jest z Youngsa. Będę musiał umieścić ją w galerii, ale to za jakiś czas: koszulka jest w praniu, rozleciał mi sie aparat i nadal nie załapałem na czym polega ściskanie.
Comment
-
-
ja tez mam wlasnie z patryka solidna ale z kolei mam tez z patryka w morgansie z zeszlego roku taka badziewiastą , że od razu się wytarła i zepsułaTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
aha i mam rękawice kuchenną z żywcem ale też została zaanektowana ale czasem udaje mi się do niej dorwać i poużywaćTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
a ja za cztery browarkiTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Mam trzy sztuki Strzelca, cztery Okocimia, kilka z Żywca wraz z kurtką, koszulą, kamizelką i czapką. Zresztą są one do kupienia w sklepie firmowym w Żywcu. Oprócz tego mam jeszcze podkoszulek z Lublina, który otrzymałem na giełdzie w Lublinie w 1997 r., ale się był sprał. Ot taki materiał.
Comment
-
Comment