ubrania

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Zapomniałem o najważniejszym, może dlatego, ze używam na bieżąco. Mam komplet kolarski (bluzę i spodenki krótkie na szelkach) Piasta z 1995 r., ze starym logo, ale w próbnych barwach biało - różowych. Nie na zbyciu, od razu powiem.
    Z innych strojów kolarskich widziałem komplety Żywca ( z zielona koszulka najlepszego górala) oraz pojedynczo innego Piasta i Heinekena.

Comment

• djot
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.05
      • 621

koszulki

W Szczecinie bywają szare koszulki z logo Broka, Bosmana, tudzież z różnymi napisami np. "To piwo ukształtowało to piękne ciało" i podobnymi.
      Koszulki są stosunkowo tanie (ok. 10 zł +- kilka złotych), jakość przeciętna.
      Jeśli kogoś by to zainteresowało - służę.

Comment

• arti
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.09
        • 214

Ale czy to są firmówki, czy takie zwykłe t-shirty z logo. W Warszawie jest tego trochę, ale szczerze mówiąc nie widziałem ze Szczecina.

Comment

• Kudłaty
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 1972

Z tego co wiem to nie są oryginalne koszulki z browarów.

Mam jeszcze czapeczki Piasta i Ryana. Obydwie wygrałem w konkursach

Comment

• djot
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2001.05
            • 621

Originally posted by arti
            Ale czy to są firmówki, czy takie zwykłe t-shirty z logo. W Warszawie jest tego trochę, ale szczerze mówiąc nie widziałem ze Szczecina.
            Niestety są to T-shirty z logo. Bywają też firmówki, ale musiałbym kogoś na ulicy rozebrać.

Comment

• Piwowar
              Major Piwnych Rewolucji
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 2556

Kiedys, jak bylem jeszcze bardzo napalony, bralem podstawki i chodzilem do takiej firmy, ktora za niemale pieniadze umieszczala te motywy na koszulce. Nawet to niezle wygladalo i nie zmywalo sie w praniu. Na szczescie malzonka wybila mi to z glowy i dzisiaj chodze jako tako normalnie ubrany, choc nie zaprzeczam ze mam kilka browarowych koszulek.
              Archiwum piwne

Poznaj
              http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
              Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
              Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Większość firmówek to są jednorazówki, niestety, chociaż mam ładne polówki z "Piasta" i "Ryana". "Piast" jest używany na bieżąco, "Ryany" pojechały na Białoruś.
                Najlepszy bawełniany podkoszulek, jaki trafiłem, to "Marlboro". Wygrałem kiedyś podczas promocji fajek w "Teatralnej", co jest o tyle dziwne, że nie palę (wtedy też nie paliłem).
                Do dzisiaj wygląda jak nowy, a to już będzie z pięć lat.

Comment

Przetwarzanie...
                X