Gdyby komuś gdzieś zalegał niepotrzebny porter Dojlidów, to ja bym się mógł zamienić na portera Królewskiego na ten przykład
Stare piwa portery itp
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dzagoda Wyświetlenie odpowiedziJakby co mogę zaoferować za Tyskie Porter - niestandardowe Lambiki z Cantilliona lub RISy ze Stanów - niedostępne u nas.
risów i porterów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziZa tyskiego portera którego chyba mam tylko ja musiał byś dać sporo dobrych
risów i porterów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKufa.
Porterów mam ze dwa kartony, koszulki patriotyczne trzy.
MUSZĘ zapuścić brodę??? (bo się trochę brzydzę... )
broda się sama przypałętała
z odzieży patriotycznej mam tylko flagę polski i koszulkę reprezentacji Anglii w rugby
chyba jestem full trendy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziporterów (niestety dość młodych jak na ten styl) mam z 7 kartonów
broda się sama przypałętała
z odzieży patriotycznej mam tylko flagę polski i koszulkę reprezentacji Anglii w rugby
chyba jestem full trendy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNo, k-wa, jesteś, zwłaszcza pisząc "polski" (kogo? czego?) przez małe "P"... .
Za mało długopisu/a i książek a za dużo klawiatury i monitora
No i takie babole później wyskakują spod palców.
--------------edycja--------
teraz jeszcze zobaczyłem
Polski napisał z małej a Anglii już w dużej
dramatLast edited by dlugas; 2017-07-17, 11:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziano wstyd i tyle.
Za mało długopisu/a i książek a za dużo klawiatury i monitora
No i takie babole później wyskakują spod palców.
--------------edycja--------
teraz jeszcze zobaczyłem
Polski napisał z małej a Anglii już w dużej
dramat
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie pękaj. Napij się .
Pieruńskie tesco i jego promocje
a podobno jest lato i popija się piwa z pulpami czy session srajpki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziWracając do tematu - mam portera Polskiego z Dojlid z jednej z ostatnich (jeśli nie ostatniej) warki.
W grę wchodzi raczej wymiana. Chętni pisać na pw.
Nie daję gwarancji zbycia jeśli oferta zamienna mnie nie usatysfakcjonuje.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
No i super trafiłeś Dzagoda bo są choć co prawda nie z lat 90. ale z początku XXI wieku są na sprzedaż takie sztuki. Jak nie za młode to uderzaj na PW.
- porter ze ŚP Browaru Warszawskiego (2004)
- porter Staropolskie Mocne Ciemne z browaru Staropolskiego
w Zduńskiej Woli (2010)
- porter łódzki (2011)
oraz:
- piwo czerwone Red House ze ŚP Browaru Antonowo (2006)
- Koźlak 18 Blg 7,8% alk ze ŚP Browaru Jurand w Olsztynie
- piwo miodowe Chiller również ze ŚP Browaru Jurand w
Olsztynie
UWAGA !!!! wszystkie piwa od czasu ich kupienia w sklepie są trzymane w lodówce (stąd lekkie początki korozji kapsla na 14-letnim porterze warszawskim)
Jeśli wymiana to TYLKO za portera warszawskiego w butelce typu Euro. Eta czarna kwadratowa z normą PN-89 lub PN-95.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment