Napisz jeszcze ile kosztował i dlaczego tak drogo
Ciężarówki inaczej zwane trucki
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Napisz jeszcze ile kosztował i dlaczego tak drogoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A tak oto wygląda jeden z moich modeli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Jak na razie to tylko jeden zaparkował między szklankamiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Krzych15 napisał(a)
U mnie przypadkowo zaparkowały trzy sztuki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Mój syn zbiera traki.Ma w swojej kolekcji 14 traków i jeden autobus.
Kiedyś wysłałem e-mail do Konig-Pilsner i przesłali mi traka.Ostatnio zakupiłem na giełdzie w Martin traka z browaru EKU za 180 ks a na koniec giełdy była przecena - 160 ksPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
http://www.baerchenstruckparade.de/html/trucks_a.html
Na samym dole po prawej stronie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
To jeszcze masz do kupienia Tyskie Gronie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Na ostatniej Gieldzie w Zywcu zauwazylem ze röwniez Polskie Browary wypuscily Ciezaröwki-Browar Zywiec,Tychy i jeszcze cos tam.
Chociaz sam ich nie zbieram zainteresowalo mnie to i okazalo sie ze wlasnie Te POLSIKE Ciezaröwki mieli do sprzedazy goscie z Niemiec.
Czyzby zrobila sie to typowa sprawa Biznesu i nie wazne jaki browar to produkuje najwazniejsze ze znajdzie sie na SKANI albo VOLVO napis Browar X,Y,Z i juz mozna na tym pieniadze robic.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
To jeszcze masz do kupienia Tyskie Gronie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Gdzie taki model ciężarówki browarnianej można kupić? Swoją przygodę z "modelarstwem" zakończyłem 40 lat temu. Chciałbym jeszcze spróbować...
Comment
-
Comment