Taka ciekawostka tutaj
Ciężarówki inaczej zwane trucki
Collapse
X
-
Pieczarku - to pewnie to samo g..., które Ty odnalazłeś na swoim terenie. Ja swoje w pierwszym zachycie widziałem zza szyby wystawy. Potem miałem je w ręku: dziadostwo jakich mało...
Comment
-
-
Na allegro w tej chwili jest chyba kilkadziesiąt modeli samochodów browarnianych. Jakość trudno określić na podstawie zdjęć, ale jest coś co by zainteresowało Slavoya: LKW MB ACTROS+NIEDŹWIADEK - GROSCH BIER 1:87 , a i to jest ciekawe: TRAMWAJ ELEKTR.+US FREITH-LINER-1:87 .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Na allegro w tej chwili jest chyba kilkadziesiąt modeli samochodów browarnianych... [/URL] .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ostatnio w "Wyborczej" pojawia się reklama samochodów dostawczych VW. Na zdjęciach widnieją modele tych samochodów m.in w barwach KP (Pilsner Urguell, Lech, Redd's, Tyskie i Miller). Gdyby jeszcze można było dorwać te samochodziki...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment