oddam polskie etykiety 2011 - 2014

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • majowypan
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.05
    • 1

oddam polskie etykiety 2011 - 2014

Witam Szanowne Grono.
    Mam do oddania cztery segregatory z kompletnymi polskimi etykietami (tzn. jeśli oczywiście występują - etykieta, kontretykieta, krawatka). Wszystkie etykiety są wyeksponowane estetycznie i czytelnie posegregowane browarami, wszystkie pochodzą z wypitych osobiście piw.
    Jest tego 897 kompletów, każdy oczywiście inny. Okres zbierania to lato 2011 - czerwiec 2014. Szacuję, że w tymże zbiorze posiadam jakieś 80% wszystkich wzorów, które zostały w tamtym czasie wypuszczone na nasz rynek.
    Na życzenie wysyłam plik .xls z dokładnym opisem zbioru (nazwa browaru, piwa, data zakupu, data ważności na etykiecie, parametry piwa z etykiety, pojemność). W razie pytań proszę o kontakt na priv lub mailowo: majowypan@wp.pl.
    Odbiór wyłącznie osobisty. Nie dzielę zbioru.
  • pawlosek12
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    🍼🍼
    • 2012.11
    • 122

Przyjął bym etykiety od ciebie.

Comment

Related Topics

Collapse

• wil
      Oddam etykiety od win i wódek
      wil
      Oddam 4 segregatory etykiet od polskich i zagranicznych win i wódek z lat 70 i 80. Czekam na odzew 2 tygodnie, po czym ta cenna kolekcja powędruje do śmietnika.
      Jeśli ktoś ma nieprzydatne mu etykiety od polskich piw chętnie je przygarnę, ale nie jest to konieczne. Oferta jest za free....
      2020-01-06, 22:43
    • etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • deMiro
      Ciszyn Grand Champion 2011 pokal, pełny bronek, tektura. Oddam za dobre piwo lub dwa
      deMiro
      Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
      2021-01-23, 13:29
    • pegie23
      Nowe etykiety Lecha
      pegie23
      Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
      2024-07-05, 22:34
    • Pendragon
      Policzmy wszystkie browary
      Pendragon
      Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
      Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
      Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
      Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
      2018-04-23, 17:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...