Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji...
Aukcja WOŚP
Collapse
X
-
Aukcja WOŚP
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziA to Bydgoszcz juz sie odgrodzila?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bydgoszczanin Wyświetlenie odpowiedziLicytuję. Mam nadzieję , że w razie wygranej wyślecie zagranicęZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
W związku z sygnałami o pojawieniu się na rynku podrobionych zestawów, Bractwo Piwne informuje, że kapsle oferowane na tej aukcji są jedynym oficjalnym zestawem giełdowym. Zwycięzca aukcji otrzyma od Bractwa Piwnego stosowny Certyfikat Autentyczności.
Aby wyeliminować ewentualne podróbki z roku 2017, zwycięzca ubiegłorocznej aukcji również otrzyma taki certyfikat.Last edited by genea; 2019-01-09, 22:20.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Ja pierdziu, to już kapsle się podrabia?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ha, ha, ha Art jesteś kolekcjonersko od widać przynajmniej paru lat na srogiej zacofce
Współcześnie produkowane pod kolekcjonerów kapsle które nigdy nie widziały nawet butelki wywołują u coponiektórych, raczej młodych stażem, kolekcjonerów takie emocje że, na własne potrzeby posiadania, czy też dla komercji, podrabiają je
Mnie to śmieszy ale widać też odpadlem od kolekcjonerskiego mainstreamu i jaram się wyłącznie kapslami zwykłymi tzn takimi które na butelkach chodziły i nie robiono ich chałupniczo za pomocą laserowych wypalanek czy tamponów.
Tak czy siak jeśli to uwielbienie dla posiadania takich "walorów" daje jeszcze dodatkowo środki na WOŚP to szlachetnie. Sam zresztą już 2 razy przekazałem na to lasero-tamponiaki jakie wcześniej dostałem za darmo.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziJak wygrasz, to będziemy myśleć
Comment
-
Comment