Ja używam ale nie do trzymania zbioru tylko gdy wysyłam komuś kapsle. Żeby nie latały, nie suwały się w trakcie podrózy oddzielam je biurowymi zszywkami. I tyle.
Mówię o zwykłych, najtańszych koszulkach. Takich gratisowych jeszcze z czasów gdy w ten sposób oddawano klientowi wywołane negatywy w fotolabach. Ostatnio dostałem takich stron troszkę od kolegi. Teraz już pewnie się ich nie zdobędzie z racji że prawie nikt nie wywołuje już kliszy.
Ty pokazujesz jakieś płatne koszulki. Może i lepsze od moich ale w sumie czym mogą się różnić ? Raczej niczym szczególnym.
Jeśli ma się jakiś wartościowszy zbiór kapsli to chyba nie ma nic lepszego od specjalnych koszulek na kapsle gdzie każdy kapsel jest w osobnym plastiku i nie przesuwają ani nie obracają się. Takie np firmy Dikapa choć producentów jest już wielu na rynku.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment