Ludzie! Cierpliwości!!!
Nowości dla kolekcjonerów
Collapse
X
-
Powoli! Ja jestem spokojny facet! A nie jakiś tam wilk. Wilka to można dostać... bynajmniej nie w pubie No to siup w oczekiwaniu na wieści z Żywca!!! Przy okazji dziękuję Żywcowi za dzisiejszą korespondencję i zainteresowanie!!! Twoje zdrowieŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Choć jestem etykieciarzem to jednak proszę o wciągnięcie mnie na listę oczekujących na wafle. Może zgłoszę się po nie w osobiście w Żywcu, tylko kiedy?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: "stara" nowość
grzeber napisał(a)
Dostałem dziś od znajomego takie oto podstawki z Żywca .
Czy ktos orientuje się kiedy były one wydane?
Pierwszy raz sie z nimi spotykam.
A może to nie jest podstawka ?
Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
Ja tam pazerny nie jestem,ale liczę na kufel i wafelki!!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Zaraz zaraz ... Przecież ten zestaw do grzańca jest niekompletny - nie dość, że brakuje piwa to nie ma również żółtek
A kufel genialny - chyba zacznę zbierać szkło.
Do zalążków kolekcji chętnie bym jeszcze dołączył szklankę do portera, którą widać na waflu - może ktoś ma coś takiego na zbyciu ?Last edited by yendras; 2002-10-16, 10:38.
Comment
-
-
yendras napisał(a)
A kufel genialny - chyba zacznę zbierać szkło.
Do zalążków kolekcji chętnie bym jeszcze dołączył szklankę do portera, którą widać na waflu - może ktoś ma coś takiego na zbyciu ?bez brody...
Comment
-
-
Żywiec, Panie Dzieju.
A może specjalna edycja piwa butelkowego przeznaczona dla Piwiarni Żywieckiej? Wtedy byłaby jakaś specjalna etykieta.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A może specjalna edycja piwa butelkowego przeznaczona dla Piwiarni Żywieckiej? Wtedy byłaby jakaś specjalna etykieta.
Comment
-
Comment