Zależy co macie
Ale poważnie to chodziło mi o jakieś drobne firmowe gadżeciki. Nie o podstawki czy kapselki ale np. breloki czy otwieracze do butelek. Wiem że za darmo w dzisiejszych czasach nic nie ma ale czasami zdarzają się jakieś niespodzianki
Eee, no nie jest tak źle. Przeca niektóre browary (najczęściej do n-paków) dają, od czasu do czasu jakieś otwieracze, magnesiki na lodówki, szklanki, kufelki itp.
W necie nic nie jest gratis pomimo że tak by się mogło wydawać
bo zawsze dochodzą koszty przesyłki
W sklepie piwosza czasem coś dorzucają ale z reguły do zamówionego towaru
Na stronie Piasta jest co miesiąc do rozwiązania krzyżówka.
W której pierwsze piętnaście osób dostaje upominki od browaru. Ja dostałem czapeczke całkiem za darmo
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
Dominantą rynku jest spory gotycki...
Comment