kolekcjonuje ktoś podświetlane loga browarów?
logosy
Collapse
X
-
Są tacy co to zbierają. Widziałem jednego na jakiejś giełdzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
W jakichś Tychach na wiosnę...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
e-prezes napisał(a)
u nas można wywieszac logosy!
pytam,bo różne rzeczy się zbiera. czemu nie to?
Comment
-
-
Posiadam aktualnie 2 takie zjawiska. Jedna plafoniera jajowata lecha-zewnętrzna, druga prostokątna-niewielka do wewnątrz ale na razie nie wiem czy będą do wzięcia bo to kwestia umowy z Lechem. Moi rodzice prowadzą marną knajpę, a knajpki dostają takie coś za free tzn. na konkretnych warunkach. Jeśli będą wolne to chętnie wystawię.=bahtol=
Comment
-
-
Andi napisał(a)
jezeli przejzysz katalogi browaröw z ich reklamami i innymi zeczami do sprzedazy to sie zorientujesz ze wiele z nich proponuje do sprzedazy takie cos ale ich cena wynosi od 250€ wzwyz-wiec chyba nie bedzie wielu takich co moga sobie na takie hobby pozwolic
Widziałem kiedyś na allegro( ale nie w dziale birofilistyka)jak ktoś wystawiał taką reklamę Piasta i poszła za stosunkowo niewielką kasę rzędu max kilkadziesiąt złotych, więc może to pewnie jakoś funkcjonować.=bahtol=
Comment
-
-
Z tego co pamiętam to poszła za jakies 120 zł.
A ja mam na ścianie Sobótkę taką plafonierę, dostałam od Krzysia
Wprawdzie jest to sam plastik, bez spodu z podświetleniem, ale i tak fajnie wygląda. Gdziesik na forum jest zdjątko Slavoya z Zythumem na jej tle, pewnie w temacie "giełda w Świebodzicach"
Comment
-
-
re logosy
mam logo DOJLIDY w kształcie okręgu - średnica około 1 metra, w dobrym stanie.
Wisiało na budynku, teraz leży w magazynie.
mam jeszcze logo warki płaskie, nie wiem jak fachowo się to nazywa.
Oddam w dobre ręce za podstawki do piwa.
Czekam na propozycje...
Comment
-
Comment