Ludzie zbierają wszystko. Więc świetlne reklamy również. Sam mam dwie: Lecha (taka płaska zielona) i Bojara. Ta Bojara jest śliczna i cudownie rozświetla pomroczny nastrój. Strasznie mi się ona podoba.
Podoba mi się jeszcze bardzo bodajże pierwsza reklama Bosmana w kształcie kufla. Ma ją mój mój szczeciński przyjaciel-birofil Zbigniew S.
Acha - ponieważ nie mogę (ze względu na szczupłość mijesca) zbierać tego typu reklam to zbieram ich fotografie. Mam ich spory zbiór własnoręcznie zrobionych w całej Polsce.
A ja ostatnio dostałem pierwszy logos w moim życiu Jest to logo Browaru Ryan które już wisi na ścianie mojego pokoju. Mam nadzieję że jeszcze kilka uda mi się skombinować.
Kudłaty napisał(a) O Ryana też bym chciał, skąd wyczesałeś to coś )
U kolegi taty w pracy Ryan miał swoją beczkę z piwem dla klientów i odwiedzających. Lali piwko za darmo, taka promocja. Przy okazji zostawili swoje logo które nie było nikomu potrzebne, a kolega wiedząc że zbieram różne rzeczy piwne przyniósł mi je Pozdrawiam go!!!
a czy wiecie, że już jest nowy logos Strzelca? ciut większy od tych starych. kształt jak etykiety, czarna obwódka i już tradycyjna czerwona wstążka z napisem Strzelec. chciałoby się mieć taką...
Comment