Jak to jest z kapslami??

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sikor
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2001.11
    • 43

Nie ukrywam, że brałem udział przy skanowaniu etykiet. Miał powstać katalog etykiet do roku 66. Jest zeskanowanych już koło tysica etykiet ale projekt na razie umarł śmiercią naturalną. Osoba, która chciała go robić jak dotąd nie sprawiła sobie kompa i na razie nie ma zamiaru go kupić. Skany więc czekają na lepsze dni.
    Była propozycja bym zajął się obróbką tych skanów, segregowanie itd. Powiem jednak, że nie bardzo mam na to ochotę. Nie siedzę w etykietach. Nie znam się na tym. A w dodatku trochę mnie przerasta ten temat.
    Sikor

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Hmmmmmmmm..... ciekawe K.O.G.O. masz na myśli ??
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Sikor
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2001.11
        • 43

A jak myślisz Panie Cooper???? Czyżbyś domyślił się komu to zabrakło chęci na rozwinięcie tematu?
        Sikor

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Niech Sikor owocnie pracuje nad nowym katalogiem kapsli na rok 2002.
          Ja czekam na wyniki i jest zainteresowany zakupem!
          Posiadam starszą wersję a wiem, że od tego czasu doszło wiele nowych wzorów (także z rozróżnieniem na sygnatury).

Comment

Przetwarzanie...
          X