Niektórzy z tej listy to nieźli mocarze Pozakładali sobie po kilka kont emailowych i myślą że są spryciarzami. No ale jak już dawno wiadomo debile są wszędzie
Czarna Lista nieuczciwych kolekcjoneröw
Collapse
X
-
nie tylko kapsle się zbiera.....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Oj Perełko, Perełko. Kliknij na link w poście Andiego.Last edited by adam16; 2002-10-29, 19:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Trudno by kolega Owen_12, czy tez Owenik znał cały wielomilionowy naród zamieszkujący terytorium Meksyku.
I jeszcze coś , Meksykanka to nie nazwisko to kobieta ( osobnik płci żeńskiej ) zamieszkująca państwo Meksyk.
Daleko mi do ciągotek nauczycielskich ale koledze Owenowi mała lekcja by sie przydała.
Nie tylko z geografii ale także matematyki. Bo chyba swojego wieku nie potrafi policzyć ??
Niby jaki rok urodzenia umieściłeś w profilu ????
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
...Kliknij na link w poście Andiego.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ale trzeba przyznać,że jako kraj obfitujący w kolekcjonerów,to na tej czarnej liście nie stoimy najczarniej.Raptem jeden czarny kolekcjoner.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
to, że jest na czarnej liście nie znaczy ze coś narozrabiał, czasami problem moze leżeć pośrodku, ta lista jest ogólnoświatowa (i tak pewnie za mała) gdyby stworzyć czarną listę polskich kolekcjonerów to na pewno znalazłoby sie na niej sporo osóbGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
czarna_lista.pl
no właśnie - może czas taką listę założyć ? Mi się nie zdarzyło co prawda jeszcze trafić na "zgniłe jajo" ale człowiek nie zna dnia nai godziny. Wydaje się, że browar.biz to właściwie miejsce na taka listę. ART, co ty na to ?Пиво не чай, стакана не хватит ;-)
Comment
-
Comment