Dzisiaj 2 wafelki oraz broszurka reklamowa z Lord Nelson Brewery.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachJat też dostałem dziś przesyłkę od Kapsreitera. Myślę, że nie ma w tym nic dziwnego, przygotowali partię materiałów i wysłali do wszystkich potrzebujących jak leci.
Oprócz tego dostałęm wafle z minibrowaru Barfusser.
Wygląda na to, że w tym samym momencie kilku z nas prowadzi bardzo równoległą akcję pozyskiwania eksponatów.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lechoo_HSFJesli jest wiecej adresów (maili) to na który piszecie? General, info, marketing?
Ps. Arcy w swoich emailach wyraźnie piszę o ręczniki, więc piszę do tych browarów, które przypuszczalnie mogą mieć takie cudeńka. Niestety 3/5 browarów podsyłają mi to, co niekoniecznie jest w kręgu moich zainteresowań.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaArcy w swoich emailach wyraźnie piszę o ręczniki, więc piszę do tych browarów, które przypuszczalnie mogą mieć takie cudeńka. Niestety 3/5 browarów podsyłają mi to, co niekoniecznie jest w kręgu moich zainteresowań.Last edited by arcy; 2005-08-08, 19:18.Comment
-
A ja dzisiaj dostałem przesyłkę z Pivovaru Cerna Hora.
Jak narazie przysyłają mi solidnie rok w rok i za każdym razem inne podstawki.
Tym razem 4 sztuki na 475 lecie piwowarstwa w Cernej Hore (na każdym jest architektura, ale raczej nie planuję pozbywania się ich) oraz komplet etykiet (niektóre również z architekturą - czyli z budynkiem browaru)bla bla blaComment
-
Zależy jakie browary masz na myśli.
Jeśli chodzi o etykiety to moge Ci je wysłać choćby i jutro, ale wafelki to jednak sobie zostawię.
Bo poza NRD to właśnie Czechosłowacja i jej potomne, Węgry i Polska są tym co staram się zbierać.bla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JacekSzulcJa napisałem do Bosman Browar Szczecin S.A.
Trochę czekałem na przesyłkę, ale etykiet przysłali sporo.
Pozdrawiam
A tak na marginesie dostałem ostatnio przesyłeczkę z KP Teraz usilnie szukam namiarów na Okocim gdyż stan etykiet na butelkach w sklepie jest katastrofalny... Paczuszka z tego browaru na pewno powiększyła by moją skromną kolekcję ale z tego co widzę chyba skończy się w moim przypadku na marzeniach o posiadaniu etykiet z OKOCIMia w idealnym, nienaruszonym stanie.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich birofilów!Comment
-
Dzisiaj otrzymałem kolejną miłą niespodziankę w postaci czapki baseballowej od szwajcarskiego browaru "Schwechat". Stokrotnie dziękujęComment
Comment