Belgijski InBev spisał sie nieźle, przysyłając mi ogromną kopertę z waflami
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Przesyłka z Belhaven ze Szkocji: 7 wafli, 11 etykiet (plus kontry i krawatki) - wszystko pojedyncze. Do tego ulotka reklamująca możliwość wizyty w browarze.Comment
-
I znowu 3 przesyłki:
- OLM Brouwerij z Holandii: 2 wafle (różne).
- Goose Island z USA: 3 wzory wafli (jeden w 2 egzemplarzach).
- Wadworth z UK: 2 wafle (jeden to tak naprawdę kartka pocztowa), 10 wzorów etykiet (jedna w 5 egzemplarzach, jedna w 2, pozostałe po jednej, do tego kilka krawatek i kontr).Comment
-
Dziś przesyłka z Grolscha: 8 wzorów kapsli, 7 wzorów wafli, 6 wzorów etykiet (+ kontry i krawatki).Comment
-
Ostatnimi czasy nie udzielałem się w tym temacie ale dzisiaj jest powód do pochwalenia się. Dzisiaj otrzymałem ręcznik barmański, zestaw pocztówek i folderów z "Brooklyn Brewery", zestaw etyket z "Cascade Brewery" z Tasmanii oraz komplet pocztówek i folderów z minibrowaru Brouwerij de Prael" z Amsterdamu. Doroczyńcom bardzo dziekujęComment
-
Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z etykietami z browaru "Harpoon Brewery" z Bostonu.
Wielkie dziękiComment
-
Dzisiaj cztery przesyłki.
- Gusto Arte z Włoch - 3 etykiety samoprzylepne.
- Sierra Nevada Brewing Co. z USA: naklejka, 1 wzór wafla w 2 egzemplarzach, 7 wzorów etykiet po 2 egzemplarze (ładne, ze zbieranymi przeze mnie motywami krajobrazowymi) oraz długopis.
- Pivovarna Lasko ze Słowenii: 2 wafle i multum etykiet po 4 rodzaje z każdej, poza tym 8 kapsli (2 podwójne).
- InBev: 10 wafli (po 1), 8 etykiet (w tym 3 ukraińskie od Czernihowskiego ), 15 kapsli (w tym m.in. bułgarskie, węgierskie).Comment
Comment