Poza tym wszystko sie zmienia, browar który kiedys wysyłał wszystko wszedzie i każdemu teraz nawet nie odpowie namaila itp. Często jest tak, że ktoś cos z danego browaru dostanie, inny zostanie poproszony o kopertę zwrotną, a osoba 3-cia nie dostanie nic. Taka baza nie ma sensu, poza tym kto by chciał takowa tworzyć?? ja na pewno nie. A największą radoche (moim zdaniem) sie ma jak się nie wie co sie dostanie - a nie że nerwowo wyczekuję na przesyłke z jakiegoś konkretnego browaru
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Dobrze rozpoczyna się ten rok!
Przesyłka z Peru z CERVESUR: 4 wzory po 2 szt i 4 podstawki.
Całkiem miły ten 100 post.PoszukujęComment
-
Dziś w mojej skrzynce znalazła się przesyłka z U.K. od Charles Wells Limited z The Eagle Brewery, a w niej 8 etykiet min od Kirina i Cobry.PoszukujęComment
-
A dziś w mojej skrzynce trzy przesyłki:
- jeszcze jedna przesyłka z CHARLES WELLS??? i 11 innych etykiet + 3 wafle
- SHAPHERD NEAME i 14 etykiet i 3 podstawki
- BUDEJOVICKY MESTANSKY PIVOVAR i 23 etykiety oraz 8 wafli
Serdeczne dziękiPoszukujęComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Dziś przesyłka z włoskiego FROSTA z 10 etykietami.
DziekiPoszukujęComment
-
-
Jakiz to usmiech pojawił się na mej smutnej twarzy, gdy otworzyłem skrzynkę pocztową, a tam 9 kopert, a tylko jedna to rachunek. Pozostałe to listy od browarów (7 z zagranicy i 1 z Polski). Już spieszę opisywać ich zawartość:
- Thwaites Brewery (UK) 10 etykiet i 4 podstawki- większość etykiet to zwykłe naklejki
- Jennings (UK) 4 etykiety (2x) i 4 podstawki
- Eder & Heyland (Niemcy) 20 wzorów etykiet wraz z kontrami i krawatkami
- Schlossbrau Mariakirchen (Niemcy) 4 podstawki
- Charles Wells (UK) 10 etykiet i 3 podstwaki
- Fosters (Australia) 12 etykiet i 2 podstawki
- Carlsberg (Dania) 20 wzorów etykiet w 2 egzemplarzach i 3 znaczki do wpięcia klape marynarki
Za sprawienie tak sporej dawki radości serdeczne podziękowania
PS. Niestety wciąć brak ręcznika barmańskiego dla kol. abernackaLast edited by Bombadil13; 2006-02-01, 18:53.PoszukujęComment
-
Wczoraj skrzynka była pusta i juz zesmutniałem (ale się rozpuściłem ), a dziś aż 13 przesyłek i znowu uśmiech zawitał:
- OETTINGER - 21 wzorów etykiet wraz z krawatkami (7 od wód i innych napojów) i 9 bardzo sympatycznych wafelków)
- FLENSBURGER - 9 wzorów etykiet i 3 podstawki
- WADWORTH - 10 wzorów etykiet, jedna duża podstawka i sympatyczna karta pocztowa
- SALT LAKE - 6 ładniutkich etykiet, podstawka i firmowa naklejka
- KULMBACHER - 4 etykiety wraz z konrami i krawatkami, 3 podstawki i 3 kapsle
- KETTERER - 24 etykiety, 3 podstawki i kapsel
- HOSL BRAU - 9 etykiet i 2 wafle
- CASCADE - 7 etykiet
- SCHUMACHER - 2 etykiety i podstawka
- KIRNER - 14 etykiet i podstawka
- SHEPHERD NEAME - 14 etykiet i 4 podstawki
- RADEBERGER 9 etykiet i 3 podstawki
- BRAU UNION OSERREICH - duuuuuża przesyłka a w niej sporo etykiet wafli i kapsli
Ostatni raz wyliczałem co skąd przyszło, bo to raczej nie ma sensu a jest dość pracochłonne.
Moja kolekcja rośnie i mam nadzieję, że wciąż rosnąć będzie.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujęPoszukujęComment
-
W sobotę w skrzynce wylądowała koperta z browaru DE PRAEL z podstawką i 3 etykietami. Koperta była jednak rozdarta i to nie przez przypadek. Ktoś ją po prostu otworzył. Zastanawiam się, czy interweniować??? Tylko gdzie i co to da?PoszukujęComment
-
Dziś obdarowały mnie nastepujace browary:
- KIRIN (prosto z Japonii) ,
- OLM (Holandia),
- dwie przesyłki od Jima Pattersona z USA z browarów TOMMY KNOCKER i TABERNASH (nie potrafię odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jeden nadawca wysyła gadżety z dwóch browarów, a może to browar ten sam- forumowicze pomóżcie rozwiązać problem )
- BELHAVEN (GB)
- YOUNG'S (GB)
- RAM INTERNATIONAL- BIG HORN (USA)
- CUAUHTEMOC MOCTEZUMA (Meksyk)
- InBev- HASSERODER (Niemcy)PoszukujęComment
-
Dziś znowu otrzymałem kilka przesyłek z zagranicznych browarów. Są to przesyłki od:
- SAB (RPA)
- Weisenmuhle (Niemcy)
- Guinnes (Irlandia)
- Wusterhausener (Niemcy)
- Fuller's (UK)
- Feldschlosschen (Niemcy)
- Deutschen Reinheitsgebot (Niemcy)
- Coors (USA)
- Unicer (Potugalia) - sporo różnych gadżetów!!!
Wszystkim składam wielkie dziękiPoszukujęComment
-
Comment