Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPrzyjrzyj się dobrze podstawkom. Mi też się wydawało, że dostałem tylko 3 wzory, a okazało się, że było ich aż 11(jak już pisałem Sand Piper występował w 9 odmianach).Last edited by Bombadil13; 2006-06-23, 15:53.PoszukujęComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPrzyjrzyj się dobrze podstawkom. Mi też się wydawało, że dostałem tylko 3 wzory, a okazało się, że było ich aż 11(jak już pisałem Sand Piper występował w 9 odmianachPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ok, ok. Nie chciałem sie rozdrabniać , ale żeby być dokładnym to u mnie jest 12 wzorów (10x Sand Piper- od Rule 1 do Rule 10)bla bla blaComment
-
Ja od dłuższego czasu nie mogę doczekać się listy lokali w moim mieście pewnego browaru, które bym odwiedził i opisał, jedncześnie dla informacji wszystkich dodał do bazy browar.biz. Rozumiem, że może być nie do końca aktualna, ale sam znalazłem kilka łażąc po mieście. Kraków to duże miasto i nie da się tak na czuja obejść go całego.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezjak beczka wyjedzie z browaru, to tracą nad nią kontrolęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa od dłuższego czasu nie mogę doczekać się listy lokali w moim mieście pewnego browaru, które bym odwiedził i opisał, jedncześnie dla informacji wszystkich dodał do bazy browar.biz. Rozumiem, że może być nie do końca aktualna, ale sam znalazłem kilka łażąc po mieście. Kraków to duże miasto i nie da się tak na czuja obejść go całego.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MafarCo to ma wspólnego z tematem "Przychylność browarów"Comment
-
Korzystając z tego że temat nie jest do końca związany tylko i wyłącznie z kolekcjonerstwem pozwolę sobie zadać pytanie o stosunek do zwiedzających browar Fortuna.
Otóż w poniedziałek wybieramy się z paczką znajomych na wakacyjne wojaże i po drodze będziemy przejeżdżać przez Wrześnię , stwierdziłem więc , że fajnie byłoby zahaczyć o położony niedaleko sympatyczny browarek w Miłosławiu. I tutaj moje pytanie :
-Czy jest wogóle możliwe żeby wpuścili do browaru grupkę (6 osób) zwiedzających ?
- Czy trzeba się najpierw umawiać na taką wizytę ?
- W jakich godzinach browar jest otwarty ?
Jeśli ktoś był (a napewno wielu forumowiczów było) już w tym browarze to prosiłbym bardzo o odpowiedź i jakieś wrażenia\wskazówki. Z góry dzięki
Ps. Wiem , wiem to były trzy pytania a nie jedno
Ps2. Wiem także , że powinienem sam zadzwonic , ale pamięc mam dobrą , lecz krótką i dopiero dzisiaj uświadomiłem sobie , że już jutro ......no dobra dziś jest niedziela i nikt pewnie nie odbierze , a w poniedziałek wyjeżdżamy dlatego proszę o życzliwośćLast edited by szarpik; 2006-07-01, 23:18.Comment
-
koniecznie zadzwoń rano, oszczędzicie sobie fatygi jeśli nie będą mieli czasu dla Was- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment